Poi.da cu mai mult dermatograf sus, asa o sa ii mareasca si o sa iasa culoarea in evidentza :X si putin pe coada ochiului, eu am ochii mici si verzi (galbui)fac asa si ies in evidentza mai tare :X
Poti sa te dai cu creion de ochi putin mai mult decat de obicei. si prietena mea are ochii verzi si asa si scoate in evidenta
Incearca sa stranuti cu ochi deschisi de mia multe ori. In cateva zile vor iesi de tot.
Nu te machia deloc! cu machiaj. pentru ca ochii se vor vedea si mai mici,pe deasupra asa cu machiaj. date cu creion de ochi, de preferat alb, ii scoate mult in evidenta. si negru. daca te dai cu creion negru date si cu rimel. o sa fie mai mai accentuati.:*
Machiajul reprezinta un punct forte in pregatirea pentru covorul rosu, iar make-up artistii companiilor de renume au recurs la machiaje de seara inspirate din ultimele colectii ale designerilor internationali. Iata putina sursa de inspiratie: http://www.karena.ro/......le-grammy!
Foloseşte creion dermatograf alb pentru partea de jos a ochiului; ochii verzi îi evidenţiezi cu machiaj verde, cred că şi roz + mov.
anonim_4396 întreabă:
EVA_7591 întreabă: