| laraxlena a întrebat:

Cum pot sa obtin un par moale si stralucitor? Am incercat cu mai multe sampoane dar nu a mers.

Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

Eu iti recomand un tratament naturist, care da roade, cel putin in ceea ce ma priveste!
Intr-un vas (preferabil cana sau pahar de dimensiuni reduse) amesteca 2 linguri otet de mere si cativa stropi de zeama de lamaie (pentru a diminua/reduce total mirosul otetului si pentru o stralucire si mai intensa!). Inainte de samponarea propriu-zisa, aplica la radacina si la varfuri (daca acestea sunt spicuite) ulei de masline si maseaza; lasa-l pe par cca 25-30 min., dupa care samponezi bine (poti incerca Pantene sau Nivea Repair, personal imi plac foarte mult, dar in cele mai multe cazuri, difera de la persoana la persoana) si clatesti cu amestecul din otet de mere si zeama de lamaie, apoi mai dai cu un jet de apa. Rezultatul este cel putin superb! Parul devine moale, placut la atingere si cu straluciri intense de diamant! Imi place foarte mult metoda asta si o folosesc cat de des pot! Plus ca nu se mai ingrasa nici asa de repede!
Deasemenea, eu mai folosesc si spray-ul acela pentru par de la Avon Naturals, desi firma deseori lasa de dorit, produsul este foarte bun, descurca parul si il face moale, pastrand astfel efectul mastii timp de cateva zile in plus!
Iti recomand sa incerci sa nu schimbi sampoanele prea des, sa eviti pe cat poti folosirea placii/drotului in caz ca iti coafezi parul cu ele si in primul si in primul rand, ALIMENTATIA CORESPUNZATOARE, care are un rol foarte important in mentinerea sanatatii parului!
Iti recomand sa citesti si articolul:
http://www.sfatulmedicului.ro/......natos_1419

Mult succes si un par splendid iti doresc!
Pa-pa!

4 răspunsuri:
| ade98hannah a răspuns:

Dapoi daca iti schimbi asa des samponu ti se face matreata multastraight face

| ikram a răspuns:

Pentru a obtine un par moale si stralucitor poti folosi Sampon Hegron Milde, gasesti aici: http://atshopping.ro/product.php?id_product=123, si pentru o mai multa stralucire poti incerca si Crema pentru stralucire Hegron.

| T30D0RA a răspuns:

Folosește balsam.

| Lorelai a răspuns:

Foloseste o masca de par. Iti recomand samponul si masca de la Elseve-nutri-gloss.