Dar gresesti! Un cadou nu trebuie refuzat! chiar daca nu-ti place macar prefa-te ca-ti place in caz contrar persoana care ti l-a luat se va simti rau deoarece daca ti-a luat cadoul special(cu mare drag pentru tine) asteapta o reactie pozitiva din partea ta('''oooo waw ce super'' sau ''ooo imi place'') nu asteapta un refuz! orice ar fi primeste-l! nu se stie poate iti va placea pana la urma!~ bafta!
Sa sti ca aici u esti cea care greseste! Chiar daca iti place sau nu trebuie sa il accepti Nu e bine sa refuzi un cadou oricat de urat ar fi asta din simplul motiv pentru ca acea persoana care ti-a oferit cadoul s-ar simti foarte prost
Mai bine il iei, te prefaci ca iti place...si gataToata lumea e multumita
De exemplu cum te-ai simtit u daca ai cumpara cuiva ceva si el ar spune '' Auzi i-ati cadou inapoi ca e groaznic.'' Sau chiar daca ai folosi cuvinte frumoase tot ar iesi urat...
Accepta cadoul. De ce sa il refuzi? Multumeste-i pentru el si tine-l acolo undeva chiar daca nu iti place. Nu ai cum sa refuzi cadoul fara sa il jignesti. Te simti foarte aiurea daca patesti asa ceva. Stii, este o vorba in legatura cu cadourile, orice primesti spui : Wow, e exact ce aveam nevoie. Asta se face pentru ca persoana care a facut un efort pentru tine sa se simta multumita. Accepta cadoul chiar daca nu iti place sau nu iti place ideea de a primi cadoul de la persoana respectiva.
Ai spus ca nu-l vrei(din diferite motive) nu ca nu-ti place. Daca vrei sa il refuzi fiindca nu vrei sa ai obligatii fata de el, il dai simplu inapoi si-i spui acest lucru.
Spui ca acel cadou provine de la un prieten. Data fiind relatia de prietenie este total lipsit de eleganta gestul de a i-l restitui.Cum de ti-a venit o asemenea idee? Numai fiintele needucate pot face asa ceva. Vrei sa pierzi un prieten?
Crede-ma ca daca faci asta se va simti oribil.Si eu am fost tentata sa fac asta insa mi-am dat seama ca e o mare cretinitate din partea mea
El l-a luat cu intentie buna, insa cateodata intentiile nu sunt intelese
De ce nu-l accepti? Gandeste`te ca poate vroia doar sa-ti aduca un zambet pe buze.Nu`l jigni refuzandu`l, nu pierzi nimic daca il accepti. Pup
1. Nu mai prescurta ". sp", te durea mana sa scrii "special"?
2. Ia-l ca nu te mananca.
Vorba aia taci si inghite! ia-l ca sa nu se simta rau iar dupa il pui acasa undeva unde sa uiti de el! Nu poti refuza un cadou mai ales din partea unui prieten! SE VA SIMTI foarte rau!
Poti sa-l arunci dupa, gestul conteaza sa stii, dupa aia se va supara ca a ramasa ca "prostu" cu cadoul in mana, ia gandeste-te si tu putin.
O lipsa de maniere este sa refuzi un cadou de la cineva.Il accepti si apoi ii dai destinatia gunoi, dacatot nu te incanta.
kalakkas întreabă: