Poti incerca un produs cosmetic foarte bun de la Gerovital Plant, nu este deloc scump, in jur de 14 lei sau poti incerca sa iti cureti fata cu ceai de menta.
Http://www.google.ro/......Http?/url ..pe mine m`a ajutat.si eu am aceeasi problema..in caz ca folosesti machiaj mult, cand ajungi acasa, demachiaza-te, spala-te cu apa calda si da-ti cu asta.sau cu o lotiune astrigenta.:)
Spala-te cat de des poti cu sapun dove.Si daca nu reusesti asa du-te la dermatolog.
Asa am patit si eu. Am incercat de toate dar nu a mers niciuna.Am mers la doctor care mi-a dar un tratament special pentru cosurile care le aveam. Peste 1 luna nu mai aveam niciun cos. Deci sfatul meu este sa mergi la un doctor, el va sti ce sa - ti sugereze.
Din numele tău înţeleg că eşti băiat, şi nu prea îţi convine să foloseşti creme, dar dacă vrei să îţi dispară coşurile trebuie. Firma "Gerovital" are o gamă de produse pentru coşuri, la fel şi cataloagele Avon. Şi nu sunt chiar atât de scumpe.
Sper că te-am ajutat.
Du-te la dermatolog. Si mie mi-au aparut ceva pe frunte, am fost la doctor mi-a dat o crema si in cateva zile mi-au trecut lasa leacurile babesti.
Zynerit. Sau este in Oriflame de Pure Nature un baton corector! Astea 2 le folosesc eu si la mine merg! Iar pentru punctele negre poti folosi o masca cu sare si pasta de dinti.:3
Lyndsey întreabă: