| Valentinasofi a întrebat:

Cum pot sa scap de punctele negre? fara produse cumparate

Răspuns Câştigător
| Lalaloveu a răspuns:

Pai eu imi mai fac o "masca" din miere si zahar. Pur si simplu amesteci mierea si zaharul (dar nu chiar incat sa se topeasca zaharu, trebuie sa ramana asa cum e) si apoi iti dai pe fata si freci bine si apesi ca si cum te-ai spala pe fata. Apoi mai stai cam 10 min si te speli pe fata cu apa ca sa dai jos masca. Eu asa imi mai fac. Sau mai poti incerca cu un pix. Scoti tubul unde e pasta si apesi pe punctele negre. S-ar putea sa iasa. Sau stai cu fata in aburi si apoi sa ti le storci ca asa ies mai bine. Cam asta fac eu! Sper ca te-am ajutat!

5 răspunsuri:
| TataSmekeriilor a răspuns:

Sa stai cu fata in aburi cateva 5-10 minute cat poti (o oala cu apa calda tragi un prosop pe deasupra sa nu iasa mult abur afara dar nici sa nu te sufoci) si dupa le scoti afara, ti se inmoaie pielea mult si ii usor si nu doare.Iti faci masca cu faina de malai.Alte solutii nu stiu fara produse cumparate, bafta! FUNDA? happy

| Michiko a răspuns:

Masca aceea cu zahar... am incercat-o si eu si am scapat repede, incearc-o e cea mai buna, merge si fara miere, poti sa pui cativa stropi de apa la o lingurita de zahar

| onasis1961 a răspuns:

1-Se rade coaja la o portocală
2-Se stoarce o lămâie
3-Se pisează bine 5-6 căţei de usturoi
4-Toate ingredientele se amestecă cu 100 gr.de miere
5-Se pun la macerat 4-5 zile la temperatura camerei
se mestecă de cel putin 2 ori pe zi
6-Se aplică seara pe locul cu acnee şi se spala cu apă
călduţă după 30-40 min.În câteva zile se vede efectul!

| theodorafemme2001 a răspuns:

Le scoti cu un ac de siguranta.

Întrebări similare