| AlinElle89 a întrebat:

Cum pot sa scap de solduri cat mai repede? Ms!

Răspuns Câştigător
| Pinkyx a răspuns:

Daca ai soldurile late este din cauza conformatiei oaselor. Se pare ca intri in categoria femeilor "para". Acest lucru inseamna ca pui grasimile pe solduri, mai degraba decat in jurul taliei.
Ca sa obtii solduri mai inguste, trebuie sa scapi de grasimi, in toate zonele corpului. Si, in schimb sa cresti masa musculara, prin exercitii. Poti face exercitii de aerobic. Vei arde mai multe categorii, cu cat exersezi mai mult.
E bine sa alergi si sa mergi pe bicicleta (sau sa folosesti la o sala, bicicleta).
Fandari, forfecari.
Pentru a obtine rezultate mai bune, atunci cand faci exercitiile, foloseste o follie alimentara pe care o infasori pe solduri, dupa ce in prealabil ai folosit o crema anticelulitica.
Sper ca sfaturile sa-ti fie de foloshappy:*

17 răspunsuri:
| a2 a răspuns:

La ce te referi cand zici " sa sacpi de solduri"? thinking la celuluita?

| soseta ucigasa a răspuns:

Poti sa le tai cu drujba sau cu circularul dar ai grija ca o s-a cam stropesti peste tot.

| AlinElle89 explică:

Am o constituie, k solduri mai mari. De grasime, nu celulita.

Alte răspunsuri
| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Faci exercitii de aerobic:fandari, forfecari.sa mergi pe bicicleta sau sa o folosesti la sala.happy

| a2 a răspuns:

Aaa crede-ma asta ma enerveaza si pe mine la corpul meu ~x( am solduri mari si talie subtire... apropo cred ca asta chiar numai cu drujba se rezolva rolling on the floor))

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cat mai mult sport winking

| Ana a răspuns:

Fa exercitii
d ex: stai in genunchii si lasa-te p o parte si p alta pana ajungi q soldul jos, dar fara sa te ajuti d maini
succes :*

| ViVi a răspuns:

Prin masaj prin sport dar sa fie sport in care sa includa exercitii pentru picioare alrgari multe pentru a face muchi la picioare si sa mai slabesti la picioare (solduri)... sporwinking asa iti formezi soldurile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ soseta...am incercat eu si sa stii ca nu a dat rezultate. of am mai si stropit degeaba peste tot.sa vii sa-mi zugravesti!

| viatadecacatt a răspuns:

Eu mi as dori sa am solduri da nu prea amsadangry..Sunt paralelarolling on the floor
Daca tu te consideri"grasa" ai putea sa mananci mai putin si sa faci sport dar...sa ai vointa ca eu de fiecare data cand incercam sa slabesc(mai demult) Nu puteam sa ma abin si mancam sau mi erea lene sa fac sportlaughing..Oricum..Succeshappy

| marsy a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=Sz1cV5StGU8&feature=related
uite aici. eu imi mai modelez soldurile. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Ioana...
Si eu ma confrunt cu aceias problema acumulez grasime in jurul soldurilor si a coapselor.Eu aveam o perioada cand eram distrusa din cauza asta, numi permiteam sa port o bluza mulata fara jerseu. si o pereche de blugi cu talie foarte joasa si stramti pentru ca imi scotea aripioarele in evidenta. ah pentru mine aspectul fizic conteaza enorm, am intrrat in depresie din cauza asta...(vorbesc serios) si acum pun pe mine dupa sarbatori sau zi de zi, ca nu ma prea pot abtine de la dulciuri si mancaruri prajite :">de curand am inceput o dieta.Vine varaa:X:X insa am scapat de complexe deoarece acest lucru nu este un defect ci din contraa fi atenta! Sunt multe tipuri de siluete, tiai dorii sa fi dreapta sa nai pic de talie? multe fete siar dori sa aiba solduri pline deoarece au o silueta masculina dreapta.Noi suntem norocoase avem forme feminine si foarte sexy :D uitate la Beyoce o femeie de succes si multe alte vedete tot ce trebuie sa faci este sati cauti niste exercitii pe net pentru tonifiere ca sa capete forme apetisante Ele sunt punctele tale forte, http://www.onemagazine.ro/......ou-la-moda (Cinteste). Eu deja am inceput sa ma acomodez si incepe sa-mi placa silueta mea din ce in ce mai mult...Nu ai mult de muca decat niste exercitii de 3 4 ori de saptamana pentru zona aia ( mai baga acolo 2 3 exercitii pentru un funduletz bombat si o talie frumosa) sa vezi ca toti baietii o sasi intoarca capu dupa tine.trebuie sa te simti bine in pielea ta :D gandeste-te ca iti vorbeste cea mai buna prietena.Be happy girl :x ok?

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo ioana si eu imi doresc la fel sa scap de solduri da nu stiu cum acum incep sa urmezi sfatul tau este foarte urat sa ai solduri dar o sa scap de ele in curand imi doresc acest lucru vorba tha nu pot sa port o bluza mulata sau ceva cu talie mica

| jo_7070 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=Sz1cV5StGU8 deci dupa maxim 2 saptamani o sa fi ff multumita:X fa in fiecare zi aceste ex! primele 2 zille o sa ai o febra musculara uimitoare dar. mrita

| Din_Iuliana_1996 a răspuns:

Vreau sa scap de burtica si solduri

Întrebări similare