Asta ar fi cea mai mare prostie.
Nu ca le pui la loc, dar îți obosești organismul inutil.
Mai mult de jumate de kg pe sapt. nu ai voie.
Slăbirea se ia ușor, cu răbdare, cu mâncare sănătoasa.
Degeaba mănânci mai puține calorii, dacă mâncarea nu e nutritiva.
Salut,e foarte greu si nesanatos, dar cine stie poate faci lupte si ai nevoie neaparat sa slabesti.Cand trebuie sa slabesc pentru un meci de lupte sau cand vrei sa slabesti repede trebuie doar sa te infometezi si sa consumi multa apa,cu electroliti de preferat,dar fara indulcitori. Exercitii multe,fugit,urcat scari si mancare putina,dar aici sa ai la mese ceva mancare sanatoasa, nu cartofi pai cu aripioare, legume la cuptor cu ceva carne, totul la cuptor, fara prajeli in ulei.In felul acesta o sa-ti consumi depozitele de grasimi dar si de energie din pacate, ai nevoie de energie multa ca sa arzi grasimi.La inceput o sa te simti ca o planta,senzatie de greața chiar daca nu ai mancat,durere de cap, e foarte important sa consumi multa apa, stai hidratat sa nu lesini, eu am facut post negru doar cu apa si am lesinat.
Oricum, ambitia e cea mai importanta.
Succes!
Calorii puține dar vitamine și electroliți ( Na, K) necesare din suplimente. Altfel îți perturbi rău metabolismul cu risc de îmbolnăvire la termen lung.
Nu ai cum, e imposibil. 5 kilograme e un deficit caloric de 38, 500 de calorii ori intr-o saptamana consumi pentru activitate obisnuita cam 14, 000 de calorii. Dar nu este vorba doar de matematica, corpul uman e proiectat in asa fel incat sa nu moara - o pierdere in greutate ii trimite semnale de alarma, intra in conservatea grasimii fiindca lipsa mancarii ameninta supravietuirea deci cand slabesti (mai ales brusc) corpul incearca sa tina la resurse.
crisssssssstinutzaaaaaaaaaa întreabă:
Foxyyyyyyyyy întreabă: