Epilare definitiva cu laser sau lumina pulsata (IPL/SPL) daca parul e negru. Nu functioneaza pe fire albe sau roscate, eficienta scade mult cu cat culoarea firului este mai deschisa. Se fac undeva la 10-15 sedinte, functie de tehnologia folosita, apoi 1-2 sedinte pe an pentru intretinere. Asta in teorie. In practica ar trebui poate chiar mai multe sedinte si sedinte de intretinere mai dese. Acum depinde si cat de mult par ai, cat de gros este, etc.
Mergi la sedinte de epilare definitiva cu laser daca nu ma insel, sau tot ceva sedinte de genul sunt, doar ca sunt destul de costisitoare.
De ce sa nu aiba dreptate? Exista epilare definitiva cu laser, se tin un numar de sedinte si se reiua la nevoie, insa pretul e mult prea mare pentru o "investitie"
Sau epilare cu ceara =D ca e mai ieftina
Epilarea cu ceara nu e acelasi lucru ca cea cu laser. una smulge firul de par cealata distruge folicului de par
Oh, am spus-o in gluma, pentru ca e si dureroasa.
Insa, recunosc, nu stiam cum actioneaza. Nici nu m-am intrebat. O seara buna!
Spune-mi si mie unde se face epilare definitiva faciala?
Daca sedintele se reiau "la nevoie", atunci inseamna ca am avut dreptate: chiar daca arzi radacina firelor de par, organismul se regenereaza si apar alte radacini noi in loc, nu doar fire!
La saloanele specializate se face epilarea. Si nu nu ai avut dreptate, sedintele se repeta in intervale de oridinul anilor
Trimite-mi macar un link sau un altfel de contact la o firma care GARANTEAZA epilarea definitiva si nu ia doar banii pentru un efect temporar!
Http://www.elegance-clinic.ro/servicii/epilare-definitiva-cu-laser-5
http://www.coquette.ro/
http://www.encoresalon.ro/epilare-definitiva/
e asa greus a dai un search?
Daca citesti cu atentie, nici una din aceste firme nu ofera mai mult de 3 ani garantie.
Mai mult, daca ai si fire albe, nu se garanteaza eliminarea lor.
Cunosc, intrucat m-am interesat personal si... nici o firma nu mi-a garantat nimic, doar ca "vor face atatea sedinte (evident, contra cost), pana ce vor avea rezultat. (?). Evident, cu plata.
Asa si nu am precizat de prima data ca se fac sedinte constant la unu anume numar de ani? si ca tocmai de aia nu e mai profitabil ca barbieritul zilnic?
Da.
Si ce ramane definitiva? Repetarea!
:O
Ramen definitiva inlaturarea firelor de par eliminate de laser. Alea nu mai cresc, apar altele, intr-un ritm mult mai mic si mult mai rare.
Daca ai fi femeie si ar trebui sa dai constant blana jos de pe picioare ai intelege, cu barba e mai simplu
Deci, tot asa, cum am spus:
NU poti scapa definitiv!
Ehei, am fost de ambele parti ale baricadei si iti spun ca nu se compara de dat jos "mararul" de pe picioare, ca fata, (de la genunchi in jos ca pe coapse se schimba treaba) cu rasul zilnic, e mult mai simplu si mai fun. Eu cu parul facial am avut disforie maxima mai ales ca aveam o barba neagra, groasa si deasa, de "terorist arab". M-am ras peste 30 de ani si ori ma taiam ori ramaneam cu pielea aspra si oricum cu o "umbra" vizibila. Acum mai am cateva sedinte de electroliza si sper sa scap definitiv de parul facial.
IF94TK întreabă:
violetaaaa11 întreabă: