| LoveForShania a întrebat:

Cum pot sa stiu ce haine sunt la moda? Am de toate felurile de haine si am si bani dar nu stiu ce haine sunt la moda pentru fete.As fi foarte recunoscatoare daca mi-ar zice cineva.

Răspuns Câştigător
| Vyio a răspuns:

Uita-te pe strada. Ce vezi? Cum sunt imbracate majoritatea fetelor? Asta inseamna moda, sau mai precis "sindromul de turma"...
Tu poti imbraca absolut tot ce-ti place, tot ce-ti vine bine, fara sa te mai intrebi daca e sau nu la moda. Nu tot ceea ce se poarta acum e frumos, nu i se potriveste oricui, dar tu iti poti crea propriul stil adoptand tendinte de peste tot.

10 răspunsuri:
| dulshe a răspuns:

Daca tie iti plac hainele alea, nu mai conteaza moda, eu am ajuns la concluzia ca moda tio faci singur. Eu ma imbrac cu haine care imi plac si nu neaparat la moda, si iti zic eu ca am succes la baieti, si fara haine la moda.

| Marii a răspuns:

Numai te lua dupa moda, vrei sa arati ca toata lumea? Aceleasi culori? Aceleasi modele? Creaza`ti propriul stil, fi unica prin vestimentatie.

Dar daca vrei sa arati ca toata lumea cauta prin magazine reviste de moda si informeaza`te de acolo. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emil?

| Bogdana a răspuns:

Poti intra pe site-ul :www.divahair.ro,iti faci un cont si o sa-ti. trimita cu tot ce e nou in moda, despre machiaj, slabit.etc.in fiecare marti, joi, sambata. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| yoannah a răspuns:

Parerea mea este ca esti la moda atunci cand nu esti imbracat ca toti ceilaltihappy

Si daca vrei informeaza-te de pe site-urihappy

| pam_pam a răspuns:

Buna.
Eu sunt eleva la un liceu de arte plastice si o sa dau la design vestimentar, deci pot sa spun ca sunt destul de informata, si deseori primesc complimente in legatura cu vestimentatia mea.
Cel mai important lucru la o tinuta este culoarea, zic eu. Recent mi-am cumparat niste sandale cu platforme inalte, verzi. Matusa mea m-a sfatuit sa-mi iau o rochita de vara, verde. Eu sincer nu m-am gandit deloc la asta, si sincer, dezaprob ideea. Fiind un verde neutru, eu zic ca sa potriveste un fuchsia, sau toate nuantele de albastru, sau chiar galben, oranj, rosu, dar trebuie sa ai grija cu rosu, pentru ca sunt exact opuse pe cercul lui itten. (Ve cu R) Apropo, ar trebui sa-l studiezi putin (cercul). Nu stiu daca ai observat, daca de exemplu ai o rochita violet, si vrei neaparat o curea la ea, nu iti cumperi una lacuita, tot mov, ci maro sau ocru (un crem mai inchis), dar depinde si de nuanta violetului. {(Vi+Galben=maro; m+G= o nuanta de ocru)} Daca e deschisa (nuanta de violet), nu vei alege un maro puternic, ci un ocru pal.
Ca sa ne fie mai usor, mi se par imperdonabile combinatiile de oranj cu roz (gen tricou O si pantaloni R), violet cu rosu, roz cu rosu, si alte combinatii kitsch-oase. De asemenea, stilul elegant-de seara- combinat cu sport, de zi.
Accesoriile, de altfel, sunt importante. Dar mai bine lipsa, decat de prost gust, gen de plastic, sau false. Daca nu ai buget, mai bine iti iei ceva mai mic, dar de firma. Eu sunt pe principiul de a-mi cumpara haine si accesorii mai rar, dar mai de calitate, chiar daca dau niste bani pe ele.
De asemenea, daca de exemplu porti niste pantaloni scurti, trebuie sa ai grija ca sus sa fii mai 'acoperita', nu iti iei vreun maieu decoltat, ci un tricou cat mai normal. Daca ai partea de sus plina de dungi (sau plin de imprimeuri), partea de jos trebuie sa fie cat mai simpla (chestia asta se aplica si in pictura). Totul trebuie sa fie in echilibru.
Am uitat mai sus sa precizez ca nu mai este chiar atat de necesar sa asortezi incaltamintea cu geanta. Chiar vorbeam zilele trecute cu o prietena despre asta. Aveam o geanta neagra lacuita, dar pantofii, aceeasi culoare, nu erau luciosi, si aratau foarte bine. Nu trebuie sa exagerezi cu nimic. Nu stiu daca am voie sa fac asta dar o sa-ti las id-ul meu, stiu ca am scris extrem de mult, dar oricum nu cred ca te-am "educat" indeajuns. mirry_swt bafta si astept add, daca nu te-am plictisit deja.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa ati creezi propriul stil prin care sa stii cu ce sa te imbraci.Incearca sa ati combini hainele de la pantaoni ia cureaua si puneo la fusta etc
accesori care ati plac si care te reprezinta creeazati propria vestimentatie sa fi super cool eu lucrez la un magazin de vestimentatie si stiu si mai stiu ca toate fetele asi combina hainele se poarta accesorile verzi mai ales cele negresi albe fi propriul tau magazin de vestimentatie fi unica. Sper sa te ajute raspunsul meu.Sa faci ca mine nu o sa regreti. NECUNOSCUTA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te poti imbraca in ce iti sta bine si te caracterizeaza nu conteaza hainele la moda.nu tot ce se poarta acum e frumos nu ii se poarta numai hainele la moda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu te hotarasti poti sa te imbraci in alb si negru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creeaza-ti stilul tau combinand cate ceva din ce iti place din revistele de moda.