| Coman_Alexandra_1996 a întrebat:

Cum pot scapa de brunet fara sa ma decolorez?

4 răspunsuri:
| Anddreee a răspuns:

Nu cred ca poti. Asteapta doar pana iti va iesi culoarea total din par, dupa mai multe spalari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti fara decolorant. Daca te duci la salon o sa iasa foarte bine insa poti incerca cu decolorant natural insa se va deschide 2-3 tonuri nu mai mult. Cu lamaie, miere si ceai de musetel. Daca te informezi putin pe net gasesti multe solutii naturale. Totul este oermanent si nu vei mai putea revenii la culoarea initiala decat prin vopsire

| Just0a0dream a răspuns:

Buna!
Iti zice o bruneta care a incercat de multe ori sa scape si nu a reusit fara decolorant.Plus,am experienta in domeniu cat de cat,si nu se poate,nu exista,doar decapaj, dar acesta ti-l deschide pana la un saten inchis. Daca vrei roscat, blond, saten deschis, ai nevoie de decolorant clar.Pentru a scapa mai repede de vopsea iti recomand sampoanele antimatreata pentru ca sunt contra-indicate parului vopsi, scot vopseaua mai repede din par.Cu timpul mai iese, depinde de marca de vopsea, altele se,, spalacesc" mai repede, altele mai incet.
Remediile naturiste cu miere lamaie si ulei de masline nu te vor ajuta in cazul parului vopsit.Eu le-am folosit de zseci de ori timp de cateva luni, si fara rezultat.Fa-ti o decoloratie cu oxidant de 6% ca e mai slab, il ajuti cu masti tratamente si te vopsesti in culoarea dorita. Dupa toata distractia te costa tuns din varfuri cam 5 cm, dar n-ai ce face, creste la loc in 3-4 luni.Succes la scos negru, te inteleg cum e!:*

| Zo_Roby_1990 a răspuns: