Sincer eu am folosit pelicilina G .
sa nu razi dar intr-o luna nu am mai avut nimic.
Cum am mai spus si altor fete cu aceeasi problema, eu folosesc MIBAZON. Nu este deloc scump (in jur de 9 lei) si pentru mine a facut miracole! Precizez ca este un produs veterinar, dar stai linistita, din ce in ce mai multe persoane afectate de acnee folosesc acest unguent.
Am avut si eu pb asta.Eram plina de cosuri pe frunte de vreo 5 ani si nu le mai suportam. Mi-a trecut...sa nu razi cu bicarbonat de sodiu. Am citit pe net ca este foarte bun si pentru fata, ca eu foloseam doar pentru dinti. Il folosesc asa direct, pun in palma si masez usor pe fata si il las cam 10-20 min pana se usuca, apoi ma clatesc cu multa apa. Iti ramane fata foarte curata si hidratata, iti ia tot sebumul si cosurile le usuca. Succes!
Buna, eu am o crema care este un gel hidratant pentru cosuri care contine gentiana, echinacea bio germeni de grau, zinc care te scapa de cosuri, puncte negre si acnee, se numeste faviclear si firma este favisan, cand te dai cu ea pe fata ti se raceste si peste scurt timp vei observa ca, cosurile ti se usuca dar trebuie sa te dai mai mult timp cu ea ca sa iti dispara cosurile, eu am dat pe ea 8 lei si 50 bani
Eu, impotriva cosurilor folosesc Zineryt. Este foarte bun! In cateva zile, daca il folosesti de 3 ori pe zi, cosurile dispar.