Daca nu ai foarte multe si nu sunt foarte adanci, ingrijeste-ti fata foarte bine si mai asteapta cativa ani, iti vor trece. Daca ai multe si adanci ai 2 variante...de fapt 1. Iei Sotret sau mergi la un dermatolog bun care iti va prescrie tot Sotret (+ alte j'de mii de creme si lotiuni).
Nu sunt adanci si nici multe. Ca sa ingrijesc fata ce ar trebui? spalat pe fat cu sapun? sau mai ce
Sper ca esti constient ca dermatologii iti vor da cateva creme extrem de costisitoare... Mai bine ia skinoren (compensat e 4 lei, pretul normal fiind de 12). Aplica de 2 ori pe zi (sau odata, depinde de situatie) pe toate cosurile pe care le ai. La primele aplicari te va ustura destul de rau, dar dupa nu vei mai avea nimic. Spala-te cu sapun de 2-3 ori pe fata si da-te cu skinoren. Eu zic ca e de ajuns, n-are rost sa investesti prea mult pe creme minune pentru ca NU EXISTA. Daca vrei sa rezolvi ceva cu adevarat ia niste pastile, trebuie actionat in INTERIOR nu la EXTERIOR. Dar daca zici ca n-ai multe, nici adanci, incearca ce ti-am scris mai sus. Sunt putin mai mare ca tine, stiu prin ce treci. Succes!
Bună ziua Alex!
În perioada adolescenţei, majoritatea persoanelor se confruntă cu această problemă. Cel mai bine ar fi să te duci la un dermatolog, acesta este mult mai specializat în aceste lucruri atâta timp cât vede problema în cauză. Acesta îţi va prescrie exact ce-i trebuie tenului tău. În cazul în care nu doreşti nicidecum, dintr-un anumit motiv sau nu, să te duci la un medic specializat în acest domeniu o altă alternativă este ''tratamentul naturist''. Următoarele produse pe care ţi le voi enumera ajută la dispariţia coşurilor prin aplicarea pe faţă a acestora : cartoful crud, gălbenuş de ou, bicarbonat de sodiu, castravete, ceai de mentă, pastă de dinţi, gheaţă, ceaiul de muşeţel.
După ce aplici unul dintre acestea pe faţă ( pe tenul curat ) laşi să îşi facă efectul aproximativ 10 minute.
Baftă!
Cartoful crud il fac pasta sau il iau in mana si dau pe fata
Cel mai util este să storci unul sau mai mulţi cartofi şi să îţi tamponezi delicat tenul cu un material sau cu o dischetă demachiantă.
galbenusul de ou il aplic pe fata cu o pensula. 2 castravetele il fac apsta
Incearca sa nu mai mananci toata ziua chispuri, sucuri si toate prostiile ca si de la asta ar putea fi.
Daca nu, ia-ti o crema de fata (am auzit ca cele de la Nivea sunt foarte bune).
Bafta.