| adibas a întrebat:

Cum pot scapa de cosuri? am tenul gras, ciocolatiu (nu sunt tigan stiu ca ma faceti rasistlaughing ) am creme din Romania aproape toate care le-am gasit in cataloguri pe net si din toata gama clearskin am creme din Germania din Italia din china de peste tot unde am eu rude si nu imi trec adica imi trec dar a 2 a zii sunt mai multesad am incercat cu ulei de masline cu lamaie cu tratamente naturiste ce asi mai putea face? ce ma strica la fata sunt cosurile in rest am si luna si pamantul (luna, martie si pamant de calitate, sub unchii=) )

Răspuns Câştigător
| H3llRain a răspuns:

Incearca cu Brevoxyl, crema. Se gaseste putin mai greu, dar am auzit multe persoane care zic ca da rezultate. Te dai cu un strat subtire, la inceput o data pe zi si lasi sa se usuce de la sine. Nu trebuie sa iesi la soare. asa ca cel mai recomandat e sa te dai seara. La inceput o sa ai o mica reactie alergica. gen. ti se inroseste putin zona. dar dispare intr-o zi, doua. Incearca si asa thinking

3 răspunsuri:
| TheDifference a răspuns:

Rasistule laughing pai vad ca ai incercat cam tot ce e posibil..continua cu o crema si cu lamaie cam o luna in fiecare zi si vezi daca da rezultate

| Farmec a răspuns:

In cazul acneei este foarte importanta etapa de curatare a fetei. Noi recomandam produsele din gama Gerovital Plant Stop Acnee, http://farmec.ro/produse/criterii-115-gerovital-plant-stop-acnee/1.html, in special Gelul, Fluidul antiseptic si Crema sebo-reglatoare.Pentru tratarea acneei se realizează un amestec din pudră de argilă cu apă potabilă sau apă de pe tărâţe de grâu (nu se va folosi apă minerală), obţinându-se astfel o pastă consistentă, uşor de aplicat. Tratamentul se face în cure de câte 7 zile, după care se continuă de 2 ori pe săptămână până la vindecare.
Mai multe informatii despre modul de folosire gasesti aici, http://farmec.ro/produse/ten/pudra-de-argila-pentru-tratamente-cosmetice-51

| FloRyX002 a răspuns:

Nu poti daca e e la hormoni s-a dus sora mea mai mare la doctor si i-a spus chestia asa