| aDDa_4644 a întrebat:

Cum pot scapa de cosuri, ce solutii imi recomandati,:d nu am foarte multe dar din cand in cad imi mai apare 1-2 si nu imi plac am incercat sa renunt si la fondul de ten pentru cateva zile dar nu ma simt bine cu acele imperfectiuni pe fata...sad
va rog sa-mi recomandati ceva pe care la-ti folosit si v-a ajutat...nu am nevoie de raspunsuri aiurite Multumesc anticipat:X:*:*:*

Răspuns Câştigător
| Vali87 a răspuns:

Incearca niste geluri antiacneice gen Keracnyl, Bioderma Sebium sau o crema pentru acnee usoara brevoxyl - ai grija sa nu te expui la soare primavara vara, mai ales dc esti la inceputul tratamentului ca te arzi si dupa aia ma injuri. Sau poti folosi o crema pentru protectie solara cu spf 30 gen Uriage Fluid sau Avenefluid care nu ingrasa tenul. Sau mai sunt cremele pe baza de alfahidroacizi gen Keracnyl si Sebium AKN. Cu acestea sa nu te dai dimineata ca te poti arde mai ales primavara vara. AI GRIJA. Daca te dai seara nu cred ca o sa ai probleme.
Ar mai fi de la LA Roche Effaclair Duo si Effaclair K - astea sunt mai blande. Oricum trebuie sa le folosesti mai mult timp ca sa ai rezultate. Si eu folosesc si cu toate acestea tot mai imi iese 2 3 cosuri. Ideea e ca trebuie sa gasesti un produs care sa ti se potriveasca tenului tau. Un prd poate fi exceptional pentru un anumit tip de ten si execrabil pentru alt tip de ten.
Stiu ca voi fetele sunteti cu AVON, Garnier, Vichi. Eu nu ti-as recomanda asa ceva decat dc ai folosit acel produs mai demult si ti-a fc bine. Incearca numai DERMATOCOSMETICE - Ducray, LA Roche, Ivatherm, Avene, SVR Laboratories si ma rog or mai fi si altele.
Stiu ca ma injuri ca probabil te-am auirit dar eu am 24 de ani si am prb asta de la 12 13 ani. SI crede-ma ca sunt foarte in tema cu ACNEAA sau Cosurile, cum vrei sa zici. Bafta!

4 răspunsuri:
| yo4ever a răspuns:

Buna
eu am folosit clean&clear happy si am scapat de cosuri este f bunhappy

pa, pa happy

| MasQueNada a răspuns:

Trebuie sa incerci sa mergi la dermatolog daca consideri ca e cazul si te deranjeaza cosurile. Nu folosi creme doar din auzite.
In general sunt bune Skinoren sau Zineryt, dar poti incerca mai bine niste masti cu argila (cele de la Aslavital sunt bune). Trebuie s-ti prepari singura masca.Aceste masti le poti folosi fara recomandarea medicului, dar asa cum scrie pe prospect. Dupa folosirea mastilor se recomanda folosirea unei creme hidratante, dar speciala pentru ten gras.
Oricum tu ai zis ca ai cateva cosuri, asa ca inainte de-a folosi tratamente agresive, foloseste dermato-cosmetice potrivite tipului de ten.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc Crema care de la avon.big grin (e foarte buna pr tenul meu.) de cand o folosesc nu mai am nici un cos.big grin.(am luat-o dintr-o revista avon cu 5 lei^^) dar acum s-a scumpit. eu vreo 7 sau 8 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://sfaturi.eva.ro/frumusete/ten/cum-scap-de-cosuri-5474.html Aici o să găseşti toate informaţiile pe care le vrei. Sper să îmi dai fundă...