Eu am avut foarte multe cosuri si am folosit o groaza de creme, masti si nici dermatologul nu prea m-a ajutat. Am scapat de cosuri!
1. Spala-te de multe ori pe fata cu apa calduta. De cate ori vrei tu. Nu doar dimineata.
2. Nu mai folosi fond de ten cu doar pudra(doar daca este nevoie neaparat).
3. Demacheaza-te tot timpul cand esti in casa si lasa-ti fata sa respire. Prinde-ti parul, spala-te pe fata si nu te da cu nici o crema nimic!
Ce m-a ajutat cel mai mult a fost PUDRA DE BEBELUSI. Usuca cosurile si are acelasi efect ca pentru iritatiile bebelusilor. Sper ca te-am ajutat! :*
In primul rand NU LE MAI STOARCE! Pentru ca degeaba iti trec daca iar le storci...Incearca sa te speli dimineata si seara cu apa si poti folosi baneocin unguent.Se gaseste la farmacie nu e foarte scump si mie intr-o saptamana mi-au trecut cosurile. Apoi nu le-am mai stors am scapat de acest obicei si acum am doar 2 cosuri pe fata
Cumpara o crema speciala de la Avon. Sigur te va ajuta!
Paste fericit!
Cumpara o crema speciala de la Avon. Sigur te va ajuta!
Paste fericit in continuare!
Mie doctorul mi-a recomandat Zynerit. Si la mine a functionat folosit asa cum mi s a spus: l-am aplicat doar pe zona afectata si nu foarte mult. Semnificativ m-a ajutat si gama Bioten de la Elmiplant: demachiant, gel de curatare si lotiune tonica. Foarte foarte bune
sopranaCadaverica întreabă: