Eu folosesc gama Garnier Pure Active(lotiune,crema, gel de curatare), mie doar asta imi face bine
Uite iti dau o reteta simpla care sigur va functiona: fa`ti o infuzie cu ceai de mustel sau : intr-un vas mai mic, pui 2 aspirine, apoi le pisezi, pana acestea devin pulbere. peste aceasta pulpere pui 3 linguri cu miere si amesteci pana cand amestecul devine omogen. Aplici pe toata fata, si masezi usor timp de 2 minute. apoi clatesti cu apa rece. Si gata.
sper ca te-am ajutat:*:*
Mergi la farmacie si cumpara un gel purificator...sau spune-ti problema si te ajuta farmacistele... daca nu mergi la un dermatolog!
Aparatia cosurilor este de multe ori influentata si de o alimentatie nesanatoasa, asa ca mai bine sa incerci tot felul de remedii constamad in creme, infuzii etc, cel mai bine sa incerci sa mamanci cat mai sanatos si si sa tii o cura pentru detozifierea organismului. Ce ai putea incerca este sa manananci sau sa bei zeama de la o lamaie dimineata si seara...te ajuta foarte mult (sau orice alt fruct care este un bun detoxifiant pentru organism)
Mult succes.
Eu am inceput acum o luna cu ClearSkin de la Avon.Si da ezultate grozave.Eu eram plina de cosuri dar acum, dupa o luna de folosinta am doar jumatate din ele.(atentie crema aceasta este de mai multe feluri, sa iti cumperi in cutie alb cu mov). Sper ca te-am ajutat. Pupici!
Eu ma dau cu prod clearasil.sunt ieftine dar cel putin pe tenul meu dau rezultate.sunnt 3:gel crema pentru curatare, lotiune tonica si crema pentru cosuri.un leac din batrani care da de asemenea roade la mine este aplicare unei felii de portocale pe zona cu probleme seara...Acestea merg cu tenul meu, nu garantez ca vor merge si la tine, avem tipuri dferite, celule diferite...
Cupara de la farmacie zineryt pentru cosuri. este foarte bun.si eu am folosit.
Buna! Foloseste sapunurile naturale pe baza de uleiuri vegetale, plante medicinale, argile, sucuri naturale etc. Le gasesti pe www.efrumuseti.blogspot.com
Pai.mie mi s-a recomandat sa ma spal cu ceai de pelin dar n-am facut=o si acum ma dau cu un gel cu aloe vera si chiar are efecte.
Eu iau acc logest ( pentru ca au un nr de hormoni mic ) si imi dau cu o crema de melci ( asta pentru pete, semne etc )