Trebuie sa adaug ceva la raspunsul lui @casandru:
In niciun caz nu ar trebui sa iti speli fata mai des de doua ori pe zi. Motivul este unul simplu: curatarea exagerata poate usca tenul, fapt care determina glandele sebacee sa functioneze la capacitate maxima. S-ar putea sa descoperi ca spalatul pe fata în mod exagerat poate chiar sa accentueze acneea, în loc sa o îndeparteze. Este important sa-ti cureti porii dimineata, înainte de aplicarea machiajului, si seara, înainte de culcare.
De fapt, razele soarelui pot usca si irita tenul, si atunci acneea devine si mai activa. Foloseste mereu o lotiune cu factor de protectie solara 15, dar fii atenta la eticheta: alege produsele noncomedogenice!
uite aici si alte mituri despre acnee si afla de fapt care este adevarul -> http://www.benessere.ro/Frumusete/491/7-mituri-despre-acnee.html
Nu prea stiu cum sa te ajut pentru ca si eu am multe cosuri si nu pot sa scap de ele :-?
Sunt de acord cu @casandru in ceea ce priveste cele doua "masti" pentru fata :D.Sa sti ca lamaia are un efect tonic si regenerant. Ceaiul de musetel stiam ca iti curata fata :-? dar am auzit si de alta metoda: fierbi ceai de musetel intr-un vas si apoi te apleci in asa fel incat sa stai cu fata deasupra vasului ca sa vina aburii
Cu nivea clean deeper (am si eu si ma ajuta foarte mult in maxim doua zile scapi de cosuri eu scap a urmatoare zi dupa ce ma dau)
De cosuri nu poti scapa una cu doua.Incearca Zinerytul-solutie(mie intr-o luna aproape ca mi-au disparut cosurile de pe spate)sau mai poti incerca sapunurile pentru cosuri de la Nivea.Mai poti sa-ti faci masti cu argila, cu castraveti sau cu rosii.Si trebuie mereu sa ai fata curata si sa te demachezi in fiecare seara.
O solutie foarte buna este sa te speli pe fata mai des. Poti sa te dai cu ceai de musetel, iar apoi sa aplici putina miere pe cosuri si sa o lasi sa actioneze cel putin 5 minute.
O alta solutie este ca inainte de culcare sa te speli pe fata si sa storci o lamaie, iar zeama sa o aplici pe fata si sa o lasi pana a 2 zi dimineata.
Deasemenea soarele iti face foarte bine pentru ca usuca cosurile sua stiu ca nu o sa iti placa dar si urina e foarte buna. funda?
Poti comanda de la ladys un gel exfoliant si unul de curatare sau sa cauti garnier pure 3/1
Ai incercat cu betedina...? Daca te dai mai multe zile probabil o sa se vada efectele.La mine a mers!
Hey...stiu o solutie prin care poti scapa de acnee! Asta mi-a spusa mai demult diriginta mea si chiar a functionat! este usoara si rapida!
Nu trebuie de cat sa iti dai in fiecare dimineata si seara timp de 1 saptamana cu pasta de dinti(de preferat una ff mentolata)pe cosurile respective si le lasi sa actioneze 5-10 Min! Eu am avut cosuri si in o saptamana cosurile mele disparusera! Sper ca ti-am fost de mare ajutor, deoarece multe dintre fete au incercat asta si au reusit sa scape de acnee
daca acneea este avansata se poate sa nu mearga de la 1 saptamana...trebuie mai mult, cam 2 saptamani chiar 3 in unele cazuri! fundita?