Hei :*!
aveam si eu aceiasi problema, dar am scapat de ea de cand folosesc
head&shoulders, iti umpli palma de sampon si iti masezi usor cu degetele pielea capului, repeti aceasta faza cu samponul inca de doua ori.
apoi ca balsam folosesc Dove repair therapy, si cu el iti masezi usor pielea dar, doar odata
ATENTIE: dupa ce ai folosit sampon te limpezesti, si dupa ce ai folosit balsam iarasi te limpezesti :*!
apoi ti-l usuci putin cu prosopul, si ti.l dai cu un sprey de par, eu una folosesc de la Avon. [spreiul nu e neaparat oblibatoriu]
apoi iti usuci parul cu uscatorul pe parti! :* pe parti adica [ iti prinzi o codita sus si iti lasi par jos, dupa ce il usuci mai iei par din codita :*]
Succes, si tine-ma la curent daca ai reusit :*
Incearca wash&go, si schimba samponul cu care te spel acum, ptc el sar puta sa iti faca matreata
Si eu am avut problema asta...m-am spalat cu garnier anti matreata si anti caderii parului.gasesti in magazine precum carreofour. sper sa mearga
De fapt, nu cred ca e matreata, mai ales daca iti apare in aceeasi zi in care te'ai spalat.Cred ca nu te clatesti prea bine pe cap dupa ce aplici samponu':d,cel mai bine ar fi sa o rogi pe mama ta sa te clateasca,bine,eu una asa fac,pentru ca si eu patesc la fel,apare aceasta"matreata" dupa ce ma spala cam a doua zi asa:d.Dar daca e matreata iti recomanda ceaiul de urzici,dupa ce te speli pe cap, samponezi, te clatesti cu ceai de urzici :d. Sper ca ti'am fost de ajutor>
De fapt nu cred ca este matreata.:dEste posibil sa patesti asta din cauza faptului ca nu te clatesti bine pe cap dupa ce te samponezi.Si eu am aceeasi problema, a 2 a sau a 3 a zi dupa ce ma spal pe cap imi apare aceasta "matreata",cu siguranta este din cauza faptului ca nu te clatesti bine pe cap,cel mai bine ar fi sa o rogi pe mama ta sa te clateasca ea pe cap :d.Iar daca este chiar matreata iti recomand ceaiul de urzici este ff bun. Dupa ce te samponezi, de favorabil cu un sampon de urzici, pentru un efect garantat, te clatesti foarte bine cu ceaiul de urzici.SA NU TE RECLATESTI CU APA DUPA CE TE'AI CLATIT CU CEAIUL DE URZICI, pur si simplu te clatesti cu ceaiul de urzici. Daca esti o adolescenta sa te obisnuiesti cu chesti de genu'cum ar fi si parul' gras:-&. Urmeaza tratamentul cu ceai de urzici iar daca acesta nu d a roade mergi la o farmacie si intreba de tratamente anti-matreata :d.Aceste sunt mai scumpe dar isi merita bani.
Aaa.si inca ceva s-ar putea sa fie si din cauza faptului ca schimbi samponul foarte des,ar trebui sa iti gasesti un sampon, care sa ti se portriveasca perfect parului tau, altfel daca il schimbi mereu faci matreata?!
Eu am scapat de ea cu Garnie Fructis menthol fresh(are ambalaj verde si gasesti in orice hipermarket) dar am o ruda care avea foarte multa matreata si care a scapat dandu-si pe cap cu gaz si ulei de ricin inainte sa se spele(da sa te speli bine dupa ca miroase foarte nasol)
Head&Shoulders e cel mai bun are si anti-matreata in el (dar scump). Si eu am un par foarte pretentios si nu ma pot spala cu nimic altceva. Mai este otetul; dupa spalare, te dai cu otet (o cana amestecata cu apa calda) si nici nu miroase se evapora imediat mirosul si ii da un aspect frumos. Pe vremuri asta se folosea.
Georgian1992 întreabă: