Pai obisnuiesti parul fara spalare. Il lasi macar 3 zile, apoi il speli, apoi iar 3 zile apoi il speli dupa 4 zile si tot asa si incerca sa mentii.Cel mult de 3 ori pe saptamana trebuie spalat. Si foloseste un sampon anti par gras.
De matreata se poate scapa [ si sa nu razi, sau sa crezi ca fac misto ] cu gaz. Te freci la radacina si lasi cam 1 ora. O sa usture putin dar nu mai cade parul si nici matreata nu mai ai! Par da! te speli pe urma cu un sampon de tratament de la gerovital si mai vezi ce se intampla. Bafta!
Omule, eu dupa cateva spalari pe cap ( parca 3-4 ) am scapat de matreata cu asta : http://www.tisfarmaceutic.ro/products.php?catId=3&subcatId=14&prodId=125
Pentru par gras eu chiar nu am aflat remediul si il am asa de vreo 4 ani, ma spal zi de zi , si nu cade in prostie cum ar zice unii. Ma spal cu sampon Yves Rocher pentru radiatii aurii. Iar de matreata nu te mai stresa, enerva si poti folosii Nizoral, il gasesti la farmacie si este un tratament. Cat despre H&S asta nu il recomand, iar lamaia irita scalpul.
Buna!
Uleiul de masline este cel mai bun pentru a opri matreata. Este un balsam natural care aduce luciu parului si il face mai sanatos.
In privinta parului gras, poate fi un deficit mineral, trebuie actionat si la suprafata, clatirea cu otet functioneaza, si administrarea unui supliment naturist cu seleniu si zinc poate fi benefica.
Te pup!
Incearca KETO-TIS cauta neaparat costa vreo 6.50 in GALATI la farmacii ( pe mine m-a ajutat foarte mult, cauta si nu o sa regreti) Dar de parul gras nu stiu sigur.
DaciaRomania întreabă: