| Iriiiii a întrebat:

Cum pot scapa de mustata? pentru ca arata f urat si lumea isi bate jos de mine si mie nu imi place si am incercat cu benzi si ma doare cu ele si imi raman semne pe fata.va rog ajutati-ma! pa.

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Decoloreaz-o cu apa oxigenata! Blonda fiind, nu se mai observa tare!

| candycarrie a răspuns:

Nu folosi creme de apilat sau lama sau epilator.Mustata se da jos cu benzi de ceara rece sau cu ceara fierbinte speciala. Daca vrei sa ai rezultate mai bune si sa nu ramai cu urme si sa nu iti cauzezi rani (proprie experienta) poti merge la un salon.Nu e scump deloc, te va da cu un unei special dupa aceea si este de durata. Daca vrei sa incerci acasa eu zic sa rabzi durerea si sa folosesti benzi. daca te dai cu uleiul acela vei vedea ca iti apar bubite o zi-doua dar se acopera cu fond de ten si se usca repede daca le dai pace.Succes:*:*

| Cherisheverything a răspuns:

Pai sa vedem. Poti incerca cu lama desi nu e recomandat deloc.

Poti cumpara de la Carrefour sau farmacie cred, o substanta care iti decoloreaza parul asa incat nu se vede happy Am incercat odata si era destul de bine! Sper sa reusesti! Te pup :*

Si nu te mai ingrijora, lasa-le pe persoanele care isi bat joc de tine. Doar sunt prieteni cu tine si personalitatea ta, nu cu mustata nu? happy

Răspuns utilizator avertizat
| Mihai03 a răspuns:

Nasol. barbereste-te happy intreab-o pe mama ta cum se face sa-ti explice. iti iei un gillete si cu gel de barberit dai jos mustata happy

| Bubu a răspuns:

Daca cu benzi doare da. i cu crema big grin aia nu mai doaretongue

sau du. te sh u la cosmetik. fa o sedinta si iti aplik o solutie specifika

| rosesonfirelale73 a răspuns:

Crema de epilat

| loredana_3179 a răspuns:

Ai putea sa iti cumperi un aparat de epilat cu laser pentru epilare definitiva, e mai micut si cred ca pentru asa ceva e foarte bun. e un pic mai scump dar dupa 6-8 epilari nu o sa mai ai nevoie decat o data pe an pentru intretinere. poti sa il comanzi de aici http://www.tpb.ro/......itiva.html cred ca merita.