Ia-ti un lac de unchi amar. mie mi sa recomandat acesta deoarece si eu aveam acest obicei. dar am scapat intr-o saptamana. deoarece m-am dat cu el in fiecare zi.
succes
fundita?
plz
Pune-ti un timp unghii false peste ale tale si o sa te dezobisnuiesti, mai ale cand o sa vezi ce bine iti vor arata mainile! Si doar n-o sa rozi unghiile false!
Cumpara de la Favisan-"Nu unghii roase".
Descriere: Cu principii amare din plante Indicatii: - Stimuleaza cresterea si intarirea unghiilor. Folosit zilnic, va ajuta sa renuntati la obiceiul de a va roade unghiile. Administrare: Se foloseste sub lacul de unghii. - Nu are luciu.
Pretul este 5 lei.
Si eu am aceiasi problema si am incercat sa o rezolv dar in zadar asa ca-s curios si eu cum o pot rezolva am incercat cu guma, seminte si ale chestii dar cand sunt stresat tot unghiile ma salveaza
Se gasesc diferite produse cu gust amar sunt diferite lacuri iar cand vei vedea ce gust are unghia ta sigur nu iti vei mai dori sa o rozi.Gasesti foarte multe pe piata
Sau dati`le cu oja si o sa vezi ca n`o sa mai aiba gust bun :d, crede`ma asa m`am dezobisnuit si eu si acum le am mari.
Pai, poti sa le dai cu sare sau cand vrei sa te rozi te abtzii nu e prea frumos si trebuie sa scapi de ticul asta.
Stiu pe cineva care si le roade si a mers la salon si ia pus din alea cu gel cum se pune acum.si cred ca merge
Utilizatoare123 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: