| halo a întrebat:

Cum pot scapa de petele acelea maroni lasate de cosuri pe spate DAU FUNDITAAbig grin

Răspuns Câştigător
| ladyinredsaunegru a răspuns:

Toate tampeni, nu trece nici cu aur, ele se vindeca in timp de 1 /3 ani.petele si pistrui trec mai repede cu orice produs dar natuural.intelegi nu creme uleiuri etc.pt pete stiam de la bunicuta mea de laptisor de papadie.stii care e papadia? ei bine ai vazut ca atunci cand o rupi ii iese un laptisor alb, cu acel laptisor de dai pe pete.atat nu da creme porcarii ca sunt reclame nimic pe piata nu e natural

10 răspunsuri:
| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Poti incerca cu apa regala. Te duci la farmacie si intrebi:"Aveti apa regala?". Daca spune da, atunci spui sa-ti dea doua fiole. Le aplici seara pe amandoua pe urmele lasate de cosuri si a doua zi ai sa vezi ca ti-au trecut. Mai poti face tu singura un amestec de 20 grame din 90% pasta de dinti cu fluor, 3% sare de bucatarie, 1% pacura, 1%hidroxid de potasiu si 5% calaican. Se face tot la fel ca si cu apa regala. Vezi ca apa regala o gasesti sub numele de Rudotel.

Poti incerca cu apa regala. Te duci la farmacie si intrebi:"Aveti apa regala?". Daca spune da, atunci spui sa-ti dea doua fiole. Le aplici seara pe amandoua pe urmele lasate de cosuri si a doua zi ai sa vezi ca ti-au trecut. Mai poti face tu singura un amestec de 20 grame din 90% pasta de dinti cu fluor, 3% sare de bucatarie, 1% pacura, 1%hidroxid de potasiu si 5% calaican. Se face tot la fel ca si cu apa regala. Vezi ca apa regala o gasesti sub numele de Rudotel. Atat.

| halo explică (pentru BogdanelululTheGodfather):

laughing) bine ca ma iei si la misto apa regala este un reactiv care dizolva aurullaughing) iar Rudotel nu este unguent sau ceva de genul si pastile pentru oameni care au probleme la mansardalaughing

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru halo):

Google is your best frend. Sa stii ca nu stiam, multumesc ca mi-ai zis tu.

Lol. Omule! Tu stii ce este apa regala? Stii ce este Rudotelul? Stii ce este pacura? Am vrut sa razi si tu putin, dar vad ca nu prea le ai cu chimia si... farmaceutica.

Dupa ce ai intrat in coma alcoolica sa te bag din rect si-n in coma alchimistica?
Cate doze ai luat?

| frikk a răspuns (pentru BogdanelululTheGodfather):

Bei asta du-te si culcate in "eprubeta" ta aia clonata rolling on the floor))))))rolling on the floor))))

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru frikk):

Macar stiu care imi este tatal.

| halo explică (pentru frikk):

Ma maimutaa esuata nu ai alta treaba du-te trage apa la wc

| halo explică:

Ce ai ma esti beat?rolling on the floor