| AliceAnnnnna a întrebat:

Cum pot scapa de pielea spalacita?
Adică la mine nu e problema pielea super albă. Am vazut persoane care sunt mai albe decât mine dar eu par "stearsa" și mereu pare ca îmi e rau sau ca sunt bolnava.

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Cum pot scapa de pielea spalacita?"

nu poți! Invață să trăiești cu ea. Orice altă metodă (cu excepția grefei) e un paliativ

| StefanChriss a răspuns:

Buna! Culoarea pielii depinde de mai multi factori. Unul dintre ei este starea ta de sanatate, daca arati palida mai ales in ultima vreme si n-ai mai facut analize de mult timp, poate este cazul s-o faci. Pe de alta parte, depinde si daca stai toata ziua inchisa in casa, la pc/tv/telefon, ajuta sa iesi in aer liber (mai ales undeva cu multi copaci), sa faci plimbari, efort, poate un sport si nu o singura data, ci on daily basis. Apoi poate ajuta sa faci cateva cure de solar, desi nu e foarte sanatos. In orice caz, n-ar trebui sa te stresezi prea tare legat de culoarea pielii, mai ales daca e nativ.

| AliceAnnnnna explică (pentru StefanChriss):

Mănânc sănătos, fac sport de performanta. nu stiu de ce sunt așa. Asta a fost punctul meu pentru care mi s-a făcut bully și sunt atacată.

| StefanChriss a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Suna foarte imatur treaba cu bullyingul, inca esti la liceu?

| DoarBogdan a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Deci ai zis ca la tine "nu este problema"? Pai si atunci la cine este? Daca alte persoane sunt mai albe decat tine... ce treaba are? Sunt persoane si mai inchise la culoare decat tine. Pur si simplu asta este culoarea pielii tale, daca de ani buni esti asa, atunci asta este organismul tau si nu ai ce sa ii faci. Doar cu tratamente adecvate.

Deci nu este nicio problema.

| MireP a răspuns:

Fa ceva sport si mananca mai bine, poate esti anemica.