| Blue17 a întrebat:

Cum pot scapa de pistrui fara sa-i acopar cu o jumatate de tub de fond de ten!happyhappyhappybig grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| Triunghi a răspuns:

Draga, nu poti face asta. Daca Doamne-Doamne ti-a dat pistrui bucura-te de ei. Nu sunt asa de rai happy.

6 răspunsuri:
| Vali87 a răspuns:

Vezi ca am mai vazut si pe alte forumuri topicul asta si ziceau unele fete ca au fost la dermatolog si li s-a dat niste creme si au scapat de ei ori s-au facut mai putini vizibili. Stiu ca e o crema unitone 4 - sunt doua de la Isispharma dar nu te sfatuiesc sa le cumperi ca una din ele e foarte agresiva si poti avea probleme. Du-te la dermatolog si o sa stie ce ti se potriveste tenului tau.
Si oricum mi se pare ca e un tratament de mai lunga durata catevaluni, nu stiu exaxt depinde de la caz la caz.

| ancaanca a răspuns:

Hey :**
nu poti scapa de pistrui big grin
dar bucurate tongue
pentru ca esti mai unicata tongue
nu toata lumea ii are :*

| Gabiii a răspuns:

Pai din cate stiu eu nu poti scapa de ei, doar poti sa-i acoperi big grin

| JustMelavJustMe a răspuns:

Fate in fotoshop! glm
Incearca sa iei anumite creme.stiu eu exita o multime dar de obicei pistruii sunt un lucru cu care te nasti, si e greu sa ii acoperi...fii tu insati ca-i cel mai bine!

| Michelle_5585 a răspuns:

Iata cateva solutii:
1. Amesteca un suc natural de patrunjel cu o cantitate egala de suc de lamaie, suc de coacaze si portocale dupa care adauga lotiunea obtinuta in crema ta preferata si aplica aceasta masca de cateva ori pe saptamana.

2. Pistruii se tamponeaza de 2-3 ori pe zi cu o lotiune preparata din lapte dulce si castravete. Taiat in rondele mici, castravetele se pune intr-o cana, se acopera cu lapte proaspat nefiert si se lasa la macerat cateva ore la rece. Apoi se scurge laptele si se foloseste asa cum precizam anterior.

3. Se prepara un amestec din sucul rezultat in urma pisarii florilor si tulpinilor de papadie, cu o cantitate aproximativ egala de suc de lamaie si miere, peste care se adauga si cateva lingurite de argila pana se obtine o solutie pastoasa. Aceasta masca se poate aplica de 3-4 ori pe saptamana in special seara dupa demachiere.

4. Puteti opta si pentru o masca formata din 3 linguri de zeama de lamaie, 20 de grame de drojdie de bere si alte 20 grame de tarate de grau, aplicata asa cum mentionam si la mastile precedente.

5. Se poate face si un amestec din ceapa si otet (o ceapa taiata marunt si amestecata cu 3 lingurite de otet). Lotiunea trebuie pastrata la frigider si, desi are un efect benefic, trebuie avertizat in privinta mirosului destul de neplacut al acesteia.

Sper ca te-am ajutat.Eu am gasit pe net nu stiu sigur daca functioneaza dar macar poti sa incerci.big grin
Bafta!happy

| Tinna22 a răspuns:

Iti cumperi de la farmacie tratamente naturiste si te duci si la dermatologbig grin