Iati de la Farmacie o crema numita Baneocin:*
Este foarte buna
Ea se foloseste in mai multe dar mai bine citesti prospectul:*
Iti recomandam sa folosesti batonul corector purificator din gama Gerovital Plant Stop Acnee. Produsul se aplică, după curăţarea prealabilă a tenului, pe punctele acneice şi se uniformizează. (http://farmec.ro/produse/ten/baton-corector-purificator-97.html)
Nu pune mana incontinuu pe el si atunci cand varful se face alb ia un ac baga-l in spirt sau pune-l deasupra unei flacari(ca sa-l dezinfectezi) si cresteaza incet cu varful acului cosul.
Salut! Il poti stoarce sau daca nu foloseste o crema speciala pentru cosuri (eu am folosit intr-un timp Garniere si e buna ).
Eu folosesc spirt cu crin si apoi dau cu o crema de la farmacie(ivatherm) si am scapat de cosuri...Succes.Funda?
lamaie stoarsa intr-o cana si apoi cu un disc demachiant te dai pe fata de 3 ori pr zi si in 2, zile dispare
Cum iti cureti tenul in mod corect
Iata cei trei pasi pentru a-ti curata corect tenul;
A. Gaseste o lotiune de curatare potrivita pentru tipul tau de ten. Daca ai acnee atunci ai nevoie de una cu ingrediente precum zincul.
B. Foloseste apa calduta pentru a-ti umezi tenul inainte de a aplica lotiunea de curatare.
C. Maseaza-ti fata cu lotiunea respectiva cel putin 30 de secunde si maxim un minut si apoi clateste-te cu apa calduta.
Pasta de dinti doar reduce roseata. Cel mai bine e sa te duci la farmacie sa iei un produs care usuca cosul.
Natural. nu prea stiu. Incearca cu ceai de menta pus intr-un paharel ceva si bagat la congelator dupa iti dai dimineata pe cosul tau
DaciaRomania întreabă: