| LoryM22 a întrebat:

Cum pot scapa de vergeturi, cu ce creme va dati? Ce imi recomandati?
As vrea sa-mi spune-i 2 aparate fitness pentru abdomen si unul pentru picioare, coapse, etc.
Va multumesc! ps:cineva imi spunea ca de vergeturi nu poti scapa, nu exista creme pentru asa ceva care sa dea rezultate.mersi fm

6 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Incerca ce care apare la Avon este foarte buna dar trebuie sa o folosesti mai mult timp

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Foarte bun pentru vergeturi este untul de shea si uleiul de catina sub forma de masaje de 2 sau 3 ori pe zi.
Ca aparate pentru abdomen, coapse si picioare, ideal este steperul si aparatul acela care seamana cu schiurile.

| madycoco a răspuns:

Incearca la farmacie.

| viotm a răspuns:

Cea de la avon nu este buna de nimic am folosit 2 tuburi unul dupa altul si nu a dat nici unrezultat la farmacie au ceva de la vichy sau la naturiste

| LoreNNa_7302 a răspuns:

Buna Lorely! Cunosc o prietena care avea si ea vergeturi si mi-a spus ca a combinat uleiul de masine si cu ulei de lamaie (stiu si eu m-am mirat de uleiul de lamaie dar chiar exista la farmacie laughing ) si au disparut. Incearca si u... poate scapi de ele. In plus sunt multe tratamente naturiste pe internet pentru. vergeturi. happy Sper sa fie de folos :*:*