Iti recomand Dieta Dukan. Este cea mai eficienta dieta pe care am incercat-o. Mama are 40 de ani si a slabit 10 kilograme, iar eu am slabit 5 kg intr-o luna si jumatate.
Intra pe www.dietadukan.ro pentru mai multe detalii.
Buna
Ca sa slabesti10 kg in timp scurt iti va fi greeeuu.Trebuie sa iti faci o dieta si sa te ti de ea pana cand vezi rezultatele.
Daca vrei sa slabestifoare foarte repede uite o diete care te ajuuta foarte mult(e grea dar da rezultate):
Dimineata: nu mananci nimic, bei daca vrei cafea neindulcita+ o cana cu zeama de lamaie(sau suc de lamaie neindulcit cu nimic)
Amiaza:o mancare destul de ushoara, cu legume + o cana cu zeama de lamaie
Seara:daca nu poti rezista poti sa mananci o felie de paine prajita+ o cana cu zeama de lamaie
In plus de ce tziam scris mai sus ar trebui sa faci inainte de cina 30 de minute de exercitzi(in prima zi 30 dupa aia tot cresti, daca vrei), iar dimineata ai putea sa alergi 10 minute ca ajuta foarte foarte mult.
Alergatul, abdomenele, si mersul cu bicicleta ajuta foarte mult.
Sper ca team ajuttat:*:*:*:*:
Si eu aveam nevoie sa slabesc si a mers merg de 4 ori pe saptamana la piscina si inot 3 ore la mine a mers
Fa cat mai multa miscare, si incearca sa o lasi mai usor cu cartofii prajiti, dulciurile, mananca paine mai putina... Incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume proaspete.
anonim_4396 întreabă: