| mypasionareyou a întrebat:

Cum pot slabi 10 kg in timp record? am nevoie urgenta sa slabesc altfel imi pierd slujbahappy sunt in stare de orice pentru a o pastrahappy

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și eu te întreb cum ai luat 10 kilograme? Nu te-ai văzut în oglindă, hainele nu au devenit mici?
O dietă săracă în calorii și multă mișcare fizică zilnică.
Și totuși ce meserie ai?
Pa, pa.

| AdaAndreeaAda a răspuns:

Vei slabi daca mananci din 2 in 2 ore (deoarece corpul cand stie ca mananci o masa pe zi nu arede nimic dar daca stie ca vei manca peste alte 2 ore va arde destul de mult)ideea este sa mananci cam cat dintr-o ""scrumiera'si atunci cand mannci ai voie sa mannci orice dar daca mananci ora asta cioco(mananci doar cioco si nimic mai mult) daca mananci branza(doar branza si nimic mai mult )... sper sa o incerci...la mine a functionat si sunt foarte multumita de eabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vei slabi intr-un timp record,iti vei distruge sanatatea si, pentru recuperari, poti avea nevoie chiar de spitalizare.Astfel,risti sa-ti pierzi slujba,nu datorita aspectului fizic,ci datorita absentei indelungate.Le poti slabi,in schimb,intr-un timp satisfacator.
Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, alune sau fistic.Fiind vara,axeaza-te pe fructe(in special pepene),legume,salate,supe, ciorbe, branza si lapte.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii).Cea mai importanta, in schimb, este miscarea.30 de minute de alergare zilnica,cu viteza medie, te vor ajuta sa slabesti frumos, treptat si sanatos.Mult succes si sa auzim numai de binewinking.

| danutza_2917 a răspuns:

Nu e sanatos sa dai jos atat de multe kilograme in scurt timp, dar exista 2 programe nutritionale http://aloeveraforever.ro/produse/controlul-greutatii/forever-clean-9 care face o detoxifiere puternica a organismului si sunt persoane care au dat jos si 5-8 kg in timpul acestuia, dar pentru a mentine aceasta greutate si a mai pierde in continuare kilograme trebuie neaparat urmat de cel de al doilea program http://aloeveraforever.ro/produse/controlul-greutatii/forever-nutri-lean. Bafta!

| Roxyuy a răspuns:

Nu manca.

| mypasionareyou explică:

Lucrez ca moderator tv. si nu am luat 10 kg. am 58. doar ca li se par prea plinutahappy