| LaCrImI sI nUmAi LaCrImI a întrebat:

Cum pot slabi sanatos?
ajutati-ma ca nu stiu cum sa fac...
am grasime multa pe solduri si burta la fel...
cum pot slabi?
fara misto...

7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Fara grasimi, prajeli, lactate grase, mezeluri, consuma paine mai putina, fara bauturi acidulate. Poti consuma lapte (iaurt )degresat 1 % cu cereale integrale, carne de pui fara piele fiarta sau gratar, peste (fiert sau gratar), spanac, urzici, conopida, brocolli, salata de vinete cu maioneza vegetala (sau fara), ciuperci la gratar, supe de pui cu legume, multe salate, lichide cel putin 2 l, multe legume si fructe, multa miscare.

| emdy09 a răspuns:

Facand exercitii seara dupa ce mananci ceva foarte usor si incearca sa mananci mai putin... si intre mese niste fructe happy

dar cel mai bine ar fi sa faci exercitiile... sper s te ajute big grin

| al3_9910 a răspuns:

Buna.eu am slabit repede si usor facandu-mi singura o dieta, dupa placul organismului meu.am mancat fara paine, nu am mai mancat dulciuri decat daca mi-a fost pofta(si asta o data la cateva zile), am mancat foarte multe mere, am baut ceaiuri si am facut sport.acum,fiecare cum poate, pentru ca sunt unele persoane care nu pot manca fara paine, altele care pot manca. apoi daca esti pofticioasa, spre exemplu daca iti este pofta de o prajitura, in locul acesteia poti manca un morcov(pentru ca este dulce) sau orice fruct sau leguma.eu aveam obiceiul sa mananc si printre mese(sa rontai ceva) si cand vroiam sa fac lucrul acesta, luam un mar.merele fac foarte bine intre mese(te ajuta sa digeri si ca orice fruct, contine vitamine). in legatura cu sportul nu iti pot spune prea multe. poti face abdomene, sau sa alergi, sau chiar mersul pe bicicleta.ai grija insa cu mancarea, pentru ca unele persoane spun ca daca mananci dupa 6 seara te ingrasi imediat, asta nu este adevarat! tu daca esti obisnuita sa mananci la ora 8, atunci sa mananci pentru ca altfel ii vei face rau organismului tau.sau sa nu cumva sa faci foamea, ca atat iti trebuie pentru ca apoi te poti imbolnavi si nu faci nimic! sper ca ti-am fost de ajutor.succes!

| lovelovelove a răspuns:

Tine dieta cu mere hmm... nu e foarte sanatos dar slabesti repede a tinut-o si mama si intr-o saptamana arata grozav cam 5 kg a dat jos

| unicka a răspuns:

Fara misto iti spun ca trebuie sa consulti un nutritionist si el iti va da un regim, orice dieta se tine in functie de grupa sanguina.

| T. AC a răspuns:

Ar fi bine sa consulti un nutritionist despre asta sau sa transpiri facand miscare sa nu exagerezi sa iti ataci pancreasul prin asta sa reduci din mancarea grasa daca e cazul si cam atat putin efort si totul merge bine sa nu te astepti la rezultate de pe o zii pe alta rezultatele se observa abia dupa cate o saptamana 2 poate chiar 3 happy mult succes

| riela a răspuns:

Alege mai mult mancarea vegetala, carnea de pui doar fripta si...nu manca sa te saturi