Bună!
Aplica pe fata o masca cu miere o data sau de doua ori pe saptamana. Mierea de albine are proprietati antibacteriene, astfel incat este excelenta pentru dezinfectarea si vindecarea petelor rosii minore. In plus, mai are o mare calitate: actioneaza cu delicatete asupra pielii sensibile.
Te pup!
Buna! foarte simplu este o crema foarte buna la oriflame cu particule care ajuta si pentru dopurile negre si. si pentru cosuri desigur iar apoi dupa ce te speli cu aceasta crema cu particule iti iei o crema de la farmacie de galbenele este cea mai buna crema ever pentru pete cicatrici arsuri si altele eu am avut o problema foarte grava am crezut ca raman mutilata ......sa iti povestesc asa in mare... am fost o data la strant si am stat cateva ore bune in apa desigur si and am ajuns acasa spre seara fata mea se tot inrosea din ce in ce mai tare dupa ce am facut un dus voilaa eram rosie ca sangele nu stiam ce sa fac eram disperata m-am dat cu tot felul de creme, iaurt si alte cele dar nu faceau fata si incepeau sa imi iasa basici si o femeie mai in varsta mi-a zis sa ma dau cu creme de galbenele si de atunci o folosesc mai mereu am crezut sa o sa imi ramana urme si pete cicatrici dar nu am absolut nimic in 2 zile mi-a trecut toata arsura de pe fata bafa si tie:*
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: