Nu e nevoie sa te schimbi pentru o persoana anume sau pentru un grup de persoane. Mai bine sa ai o persoalitate originala decat sa fii in "in rand cu moda" dar mna. sa fii o copie. Nu cunosc situatia pentru a te putea ajuta, daca ai putea sa dai mai multe detalii. In principiu nu stiu, ce ti se pare ca faci de zici ca nu e feminin?
Sunt foarte simpla, nu prea imi pasa cum arat
Imi cer scuze ca revin cu un nou raspuns, nu prea vreau sa-ti fac chat aici. Nu stiu daca te ajuta prea mult sfatul meu, fiind un baiat, insa nu e chiar o problema daca nu iti pasa cum arati (Acum depinde, daca iesi din casa nemachiata, cu haina sifonata, sau alte detalii de genul, sincer iti zic ca nu e chiar nicio problema, mi se pare perfect normal asa.) Dar daca chiar vrei sa te schimbi, nu stiu, incearca sa imbraci un stil nou, o coafura noua, poate si machiaj (dar nu exagerare cum vezi mai nou pe strada) si vezi daca in primul rand tu te simti bine, si dupa cum te vad ceilalti oameni. Eu fiind baiat nu pun accent deloc pe aspect, nu caut forme si alte bazaconii dupa care se invarte toata lumea. Dar mna, sper sa gasesti o solutie daca nu.
Aplauze, va rog!
Total de acord cu tine, ma bucur ca gândești asa.
wtxwhdxifdjebdd întreabă: