| SimpleGirl26 a întrebat:

Cum poti SA faci ca sa te placah o mwltsime d baieti?
FUNDA
( rog seriozitate, fara misto! )

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu încerca să pari altceva decât cum eşti tu... mai pe scurt, fi tu însuţi!

8 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Sa te imbraci mai provocator

| kesha:D a răspuns:

TeCautDarNuTeGasesc a zis cam tot ce voiam si eu sa-ti zic. trebuie sa cunosti mai intai oamenii din jur.pentru ca sa stii cum sa te comporti. poate unora nu le plac glumele in exces sau poate altii te considera plictisitoare fara glumitele dupa tine. deci asculta`i pe toti,cei urati, frumpsi, destepti sau prosti pentru ca la randul lor au prieteni si asa iti maresti grupul si popularitatea ta creste in ochii celorlalti! si nu tinti din prima pe cel mai popular sau cel mai dragut tip.incearca a ajungi la EL treptat.aa si inca un mic secret.incearca sa te imprietenesti si cu fete pentru ca te asigur ca iti vor fi de mare mare folos!

| BeatriceMocanu a răspuns:

Pentru ce sa te placa multi baieti happy
nu iti ajunge doar unul cu, care sa te intelegi bine si sa-l iubesti?happy
acel baiat o sa te placa asa cum esti, si nu o sa ceara prea multe; p

| Bodo a răspuns:

"poti sha iti phui niste pozice misto p haifaiv"

| TMI85 a răspuns:

Fi naturala,fara fite si figuri,invata-te sa vb si cu prostul si cu desteptul si cu frumosul si cu uratul,astfel iti vei creste popularitatea,nu te da ceea ce nu esti,nu te machia prea strident; vor crede baietii ca astfel iti astupi defectele,nu respinge un baiat inainte sa deschida gura! lasa-l sa vb mai intai sa vezi cea are de zis, poate gandeste la fel ca tine! si fi TU, nu incerca sa copiezi pe nimeni! sper ca ti-am fost de folos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca tocmai am descoperit ca am puteri paranormale si ia ghici:ti-am vazut viitorul!

| Andreea_6206 a răspuns:

Dar...de ce ai avea nevoie sa te placa o muuuuuultime de baietithinking Nu e de-ajuns sa te placa persoana pe care o placi?

| whocares5147 a răspuns:

Ce intrebarirolling on the floor)))))) fetitzele din ziua de azi