| rive02 a întrebat:

Cum poti sa iti pastrezi mai mult timp parul intins fara placa? Funda :X

Răspuns Câştigător
| Teeeeeoo97T a răspuns:

Si eu am incercat, stii ce cred eu? m-am saturat de tot felul de ajustari. Sunt foarte frumoase si fara placa si cosmetice, in fond acestea ne fac sa aratam false. Eu iti recoman sa iti lasi parul asa cum este caci sun sigura ca arat superb.
+ ca baietilor le plac fetele cu parul natural.winking

5 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Incearca o masca de par dupa spalare.
Cane e ud parul, piaptana`te si intinde`l bine.Cand se va usca, va fi cat de cat drept.

| Lllllllllll a răspuns:

Nu stiu cum poti sa ti-l pastrezi drept fara placa, dar poate asta o sa-ti fie de folos :P http://www.divahair.ro/......ra_placax.

| mmary a răspuns:

Pentru a-ti pastra parul mult timp intins trebuie sa urmezi cativa pasi incepand de la spalarea acestuia.in primul rand trebuie sa folosesti un balsam si o masca din aceeasi gama ca si samponul pentru intretinerea parului, stralucirea si bineinteles rezistenta lui la factorii externi;
Inainte de indreptarea parului foloseste un spray sau ulei pentru protectie termica intr-o cantitate foarte mica ( cele de la Kallos sunt cele mai bune si costa intre 10-20 lei);
dupa indreptarea parului da cu foarte putin pe fixativ pe toate suprafata parului sau cu ceara( ce preferi);
evita periatul parului de mai mult de 2 ori pe zi(dimineata si seara);
seara inainte de culcare iti poti prinde parul intr-o coada simplahappy
Parul meu rezista foarte mult respectand acesti pasi. sper sa mearga si la tinehappy Multa bafta!

| Delire a răspuns:

Buna,pai nu trebuie sa te speli...cat timp nu te speli pe cap, ai parul intins

| brunetica54 a răspuns:

Am o spuma sepciala si ma tine cam 2 saptamani de la LABEL.M sau sampon de la KlORANE de la farmacie este destul de scump 50 de lei dar este foarte bun.Astept funda:X