Nu ai cum. Lasa-le in pace daca nu se modifica. Daca cresc sau li se modifica culoarea, mergi la dermatolog.
Daca tu esti persoana in cauza, eu zic sa renunti la idee.
Orice alunita sau semn e farmecul tau aparte
Eu am citit intr-o carte pe care a scris-o Maria Treben, producatoarea Bitterului Suedez, un produs natural obtinut din cele mai pretioase plante medicinale, ca el poate vindeca semnele din nastere, alunitele, cicatricile etc. Daca ai citi cartea ai ramanea surprinsa cand ai afla ca aduce chiar si auzul inapoi. Si eu de asemenea am tot corpul plin de semne din nastere si am incercat si eu varianta cu bitterul dar din pacate eu nu am rabdare pentru ca trebuie sa te dai de mai multe ori. Si e simplu cand te dai: doar pui cateva picaturi de bitter pe putina vata si freci pe alunita... daca a functionat la tine sa-mi zici ok?
Mie imi plc mult sa dau raspunsuri al TPU si sfaturi si daca vreti sa mai vb cu mine id-ul meu este y.anda85.de data asta dace4life nu ai dc sa-ti faci atatea probleme este un leac dar trebuie sa ai rabdare si eu am fost ca tine o data dar Totusi exista un tratament natural care da rezultate uimitoare si este fara vreo interventie directa asupra alunitei. Se i-a o tulpina de rostopasca (intre luna a 3-a si a 7-a de vegetatie), se stoarce lichidul din tulpina (frunze, etc) si se unge alunita cu lichidul din ea. In timp alunita isi pierde culoarea devenind ca pielea, apoi in timp dispare. Tratamentul este destul de indelungat dar cu sanse foarte mari. Rostopasca este singura planta din tratamentul natural al cancerului si a altor boli grele, nu se consuma ca ceai sau infuzie.succes si nu uita ai RABDARE va trece cu timpu...parerea mea e sa te dai de vreo 3 ori pe zi si mai ales dupa ce te speli pe fata sau faci baie ...succes inca o data papa
Uite, am si eu o problema. am un semn pe nas, nu e prea mare dar acopera o patrime din el. e maronie putin, si as dori sa da ajute cineva cu vreo idee, nu sa o operez, ceva un tratament, de scurta durata pe care sa-l incerc de mai multe ori. (nu vreau sa aud : dal cu fond de ten :p ). si ceva tot care pentru scurta durata sa ma ajute sa scap de pistrui ( nu sunt multi- am cam 20 pe la pometi. nu sunt mari, abia ca se observa de la 1 metru, dar cand ma uit in oglinda nu e asa de bine privelistea . dupa cum spuneam tratamente pe care sa le incerc de mai multe ori. plzzzzzzz. va rog. . sunt disperataa (