| laura_2327 a întrebat:

Cum poti scapa de cosuri? natural si cu creme si restul... dar m-ar interesa natural. va rog sa imi raspundeti la intrebare cat mai concret. va multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| dulshe a răspuns:

Si eu am avut probleme, stai sati povestesc ce am facut pentru a scapa: eu inainte cand vedeam ca imi iese vreun cos, hop cu mana la el sa mi-l sparg, mama tot imi zicea sa nu le mai sparg ca ies dublu inapoi, dar eu sa o cred? de unde, ca tot asa faceam, pana intr-o zi cand am citi undeva, printr-o revista, aceeasi lucru care mi la zis mama. De atunci am mai bine de o luna, de cand nu le mai sparg, si se vede foarte bine rezultatele, pentru ca inainte aveam fruntea plina, nici macar nu vroiam sa ies din casa, dar acum mai am vreo 3-4 prin varfu fruntii, unde nici macar nu se vede. Dar asta nu e singurul lucru care l-am facut, cum mie nu-mi place apa de la robinet, cumpara mama numai suc sa bea, si cum are prea multe chimicale, tot imi apareau cosuri, dar cand am stagnat, am stagnat si cu ruperea cosurilor si a incepe a bea 2 litri de apa pe zi. Incearca si tu, sigur vei vedea recultate, nu la o saptamana dar incepand de la o saptamana vei vedea. Mult succes.
P. S= Incearca sa eviti si mancarea fast-food(chipsuri, sandvisuri, etc...mai bine oto faci ceva acasa si mananci).

12 răspunsuri:
| MADALINAAAA a răspuns:

Sa nu le storci...natural,cu o rosie, taiata feliute, o pui pe fata cam 5 minute, dupa clatesti din ambundenta(la mine a functionat, facand asta regulat)iar cu creme. zineryt, nivea young clean deeper...mai bine du-te la farmacie si spune-i sa-ti dea ceva bun pentru cosuri.
Si pentru a evita fata de aparitia cosurilor, incearca sa urmezi pasi esentiali in curatarea fetei, spalarea ei cat mai frecventa cu apa, demachiarea dimineata si seara+o lotiune tonica...

succes!

| Jonsdottir a răspuns:

Cu castravetii, ciresele sau rosii puse pe fata timp de 5 minute dupa fiecare curatare a tenului (dimineata si seara)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Numai un consult medical dermatolog te poate ajuta să te vindeci de coșuri prin analize de sânge și instituirea unui tratament specific.
Sănătate și o piele fără coșuri.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa scapi cat mai repede de cosuri foloseste crema zineryt e cea mai buna la mine a functionat am fost plina de cosuri si am incercat cu o multime de creme dar numai cu zynerit a functionat pe bune acum nu mai am nici un cos asa ma simt de bine in pielea meawinkingti'o recomandwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna laura pai...eu folosesc niste mastii naturale si sunt foarte eficiente cele cu pudra de argila si zeama de rosie, lamaie pentru ca (le usuca), castaravete...etc...inceara! succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inceark q rosii, castraveti din astea.Sa vezi ca va da rezultate.pup.Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Am avut si eu problema ta, dar am rezolvat-o rapid. Daca ai deja pete pe fata, se poti trata naturat cu masaj foarte usor fara a irita pielea. Incerca produsele Mary Kay le poti comanda aici http://afaceremarykay.blogspot.com/. Ajuta 100%, pe mine m-a ajutat. Vei vedea rezultatul chiar dupa primele 5zile. Ca tratament intern incearca un ceai ce detoxifica organismul. Bafta multa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Laura ai o varsta care se numeste pubertate de dezvolti e si normal sa iti apara lasale si ai sa vezi ca vei scapa de ele parerea mea leonard 17 ani ciaw

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si Eu Am Da Cel Mai Bun Tratament E La Femei Vb Serios Asa IMi Au Spus Toti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la ****

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut probleme cu acneea! in primul rand ei o crema de galbenele si o aplici pe fata o lasi 1 ora si dupa mergi si te speli pe fata dupa 2 zile tenul e mai curat dar trebuie sa faci chestia asta de 2 ori pe zi dimineata si seara

| mihaela_7112 a răspuns:

Buna mam confruntat si eu cu aceasta problema incearca cu infuzie de ceai de musetel si nu le zgarma, fata sa fie curata tot timpul ferestete de praf