| stefanyparis a întrebat:

Cum preferati : cu sau fara bronz ?
funda **

Răspuns Câştigător
| larrii a răspuns:

Cu bronz.Se vede frumos vara, mai ales la fetele brunete. O pereche de pantaloni scurti, cu un tricou/maieu de culoare deschisa si un bronz frumos, merge super

18 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Ambele, dar nu bronzata rau.
Eu sunt putin mai creola oricum. laughing

| Arthur a răspuns:

Contrariile se atrag dar eu sunt puţin rasist din acest punct de vedere.

| BuburuzaZd a răspuns:

Buna!
Depinde: vara :bronz; x
iarna: fara

| SarahParker a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.Vara oricum te bronzezi, ca nu o sa stai toata acoperita iar iarna Numai daca te duci la solar si o nuanta usoara de bronz ti-ar prinde bine atunci, ca sa nu fi chiar trasa in evidenta, nu e nici bine cand tu esti ciocolatie si celelalte toate albe dar putin bronz usor nu strica

| beea29 a răspuns:

Cele mai frumoase femei \ fete sunt cle bronzate! Vara oricum te bronzezi, ca nu o sa stai toata acoperita iar iarna Numai daca te duci la solar si o nuanta usoara de bronz ti-ar prinde bine atunci, ca sa nu fi chiar trasa in evidenta, nu e nici bine cand tu esti ciocolatie si celelalte toate albe dar putin bronz usor nu strica! Vara,în mijlocul fetelor bronzate, să fii singura albă e destul de inestetic, părerea mea.Vara putin bronz nu stica mai ales cand le vezi pe celelalte fete ca sunt bronzate.Vara, pe langa faptul ca bronzul are valoare estetica, e si foarte sanatos (folosind protesctie, desigur). Dar adepta solarului nu sunt. De aia au fost lasate anotimpurile: vara sa te poti bucura de soare, iarna, de zapada. Chiar conteaza/e rusinos sa fii iarna nebronzata? Atunci fetele care sufera de albinism ce ar trebui sa faca? Sa se sinucida complexate ca ele nu se pot bronza nici in toiul verii? Fiecare avem farmecul propriu si acesta nu consta in a fi bronzata sau nu.Depinde,fara bronz esti mai natural esti mai tu! Cu bronz este mai estetic deoarece fetele cu bronz te vor tachina.
Acum depinde de alegerea ta! Dar mie cel mai mult imi plac oamenii bronzati, am vazut oameni albi, ca laptele, bine nu chiar asa si erau super naspa, eu sunt bruneta!****

| IlegalSmile a răspuns:

Pai...ambele.
Vara putin bronz nu stica mai ales cand le vezi pe celelalte fete ca sunt bronzate :d

| danadana28 a răspuns:

Vara, pe langa faptul ca bronzul are valoare estetica, e si foarte sanatos (folosind protesctie, desigur). Dar adepta solarului nu sunt. De aia au fost lasate anotimpurile: vara sa te poti bucura de soare, iarna, de zapada. Chiar conteaza/e rusinos sa fii iarna nebronzata? Atunci fetele care sufera de albinism ce ar trebui sa faca? Sa se sinucida complexate ca ele nu se pot bronza nici in toiul verii? Fiecare avem farmecul propriu si acesta nu consta in a fi bronzata sau nu.

| Dark13 a răspuns:

Fara

| sabin89 a răspuns:

Trebuie spus un NU hotarat bronzului artificial (tanning). Imbatraneste pielea si mareste riscul aparitiei cancerului de piele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vara,în mijlocul fetelor bronzate, să fii singura albă e destul de inestetic, părerea mea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mie nu mi se pare chiar atat de inestetic sa fi diferita.hee hee

Am menţionat că aceasta este părerea mea.

Nu o lua ca pe un atac happy, doar mi-am zis parerea si eu.

În niciun caz, nu-i problemă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place cand sunt bronzata dar nu prea am rabdare sa stau la soare mai mult de 10 minute. laughing

| Katoky a răspuns:

Pai.pai... trebuie sa ai bronz daca iti place iti ascultui inima daca ai asculta cum sa faci poate la sfarsit nu tiar placea cum arati iti zic sa iti asculti inima

| cirsiti a răspuns:

Da

| laxyblaxy a răspuns:

Depinde,fara bronz esti mai natural esti mai tu! Cu bronz este mai estetic deoarece fetele cu bronz te vor tachina.
Acum depinde de alegerea ta!