Cum adica dupa o culoare asortata? Adica din cap pana in picioare doar o singura culoare? la asta te referi? In niciun caz.
si nici de firma din cap pana in picioare.
combin hainele.
Prefer sa ma imbrac mereu cu haine in care ma simt bine. Nu conteaza ca sunt de firma sau nu. Important este sa am haine curate si care sa imi placa mie. De cele mai multe ori caut o combinatie castigatoare dar nu trebuie sa fie o singura culoare mereu. De obicei incerc sa port cat mai putine culori si care sa se potriveasca.
Nici una nici alta. totusi toate hainele pe care le am sunt de firma dar nu genul pitzi care au firma scrisa cat casa pe ele, de fapt incerc sa -mi cumpar haine carora nu li se vede firma ci pur si simplu haine care sa-mi stea bine.
Pai, sincer nu prea ti'am inteles intrebarea, dar eu de obicei, incerc sa ma imbrac in tendinte, adica ce se poarta, eu modelez dupa stilul meu.Nu imi place sa ma imbrac asortat, nu se mai poarta.
Primavara-vara o sa adopt mai mult stilul marinaresc, si poate si haine nude.
Amandoua sunt niste variante convenabile dar mai mult ma bazez pe ce imi sta mie mai bine si atunci in momentul in care ma imbrac imi dau seama...
Depinde, dar sa nu incerc sa fiu ca in avatarul tau, naked, daca e vara, un tricou cu maneci scurte, pantaloni scurti, adidasi sport. Iarna :Hanorac, tricou larg sub, pantaloni largi, cizme(daca e zabada). Vara, incerc sa nu fiu nude. Daca ar fi firma, as alege vestige, manusile, geaca, adidasi, mai trebuie pantaloni.
Dupa nici unu din criterile tale.
Depinde de ce am eu chef in acel moment.
Ori ma imbrac boem, casual sau cu accente rock.
Nu ma imbrac din cap pana in picioare cu haine de firma , imi plac doar adidasii de firma.
Culorile oricum le asortez, si le port dupa starea mea de spirit.
DaciaRomania întreabă: