| Ismylife a întrebat:

Cum putem deveni mai sociabili cand avem aproape 17 ani, locuim la tara si avem niste parinti foarte dificili, care pur si simplu ne impiedica sa relationam cu cei din jur? Sunt fata, iar viata mea inseamna doar casa si scoala; nimic mai mult. Dau fundita celui mai folositor raspuns. Daca vreti, imi puteti lasa id-ul si poate ma ajutati cu niste sfaturi pe mess sau imi puteti da add: is.mylife17
Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| candydream a răspuns:

Cum au spus si ceilalti poti sa socializezi foarte mult la scoala.De asemenea ai putea sa iti faci un profil de facebook unde ai putea cunoaste alti adolestenti din zona ta sau sa vorbesti cu colegii.
Totusi ai putea sa discuti cu parintii tai si sa le explici ce simti poate vor intelege totusi ai aproape 18 ani.

| Doreliana a răspuns:

Te inteleg, stiu cum este intr-o oarecare masura, sfatul meu este sa incerci sa iti faci cat mai multi prieteni la scoala, sa citesti, sa te uiti la filme cu adolescenti, sa profiti de timpul pe care il petreci la scoala foarte mult in a cunoaste si in a iti face mai multi prieteni.E foarte dificil sa treci prin ce treci tu, dar sunt convinsa ca esti o persoana puternica si poti face asta.Esti inteligenta, dovada fiind faptul ca esti constienta de ceea ce se intampla, parintii tai ar trebui sa isi dea seama si ei, nu fac altceva decat sa iti puna o piedica in a te maturiza mai mult si in a creste in cunoastere, a iti forma un caracter, a putea inainta in viata, etc. Important este excluzi orice optiune de a te razbuna pe ei in vreun fel pentru ca iti faci rau tie. Sper ca te ajuta raspunsul meu, daca vrei sa mai vorbim iti stau la dispozitie.O zi placuta

| sweetgirl21 a răspuns:

Sa fi sociabil inseamna sa interactionezi cu cei din jurul tau, e nasol daca tu nu poti, mai ales ca ai varsta in care ar trebui sa ai foarte multi prieteni. insa poti face asta prin intermediul internetului am vazut ca ai. imprieteneste-te la scoala cu cati mai multi colegi si discutati despre pasiuni comune. e cam greu sa dau un raspuns daca te tin asa ferita de lume. pacat