Eu zic ca sunt prea monotene culorile astea, lipseste o pata de culoare din vestimentatia asta, parerea mea.
Buna.Eu zic ca niciuna.Ar trebuii asa pantofi grii/blugi negrii/tricou grii si vesta neagra.
Bună,
Nu se potriveşte nimic cu nimic, şi îmi pare rău că trebuie să ţi-o spun. Încearcă nişte pantofi gri, blugi negri, un tricou mov închis şi lasă vesta deoparte. Pune o brăţară sau ceva la gât în loc.
Poti sa alegi varianta cu gri.dar nici un caz sa nu combini gri cu negru pentru ca costumatia ar arata prea monotona si lipsita de culoare.asa ca parerea mea e varianta cu gri dar pantofi si vesta sa fie o culoare mai tipatoare cum ar fi roz,rosu, albastru, verde etc pentru o pata de culoare
Pantofi gri-blugi negri-tricou negru-veste gri.
sau: -tricou gri-vesta neagra
Pai, sa stii ca mai de graba poarta un tricou roz mov, albastru, sau ce iti place tie, balerini simpli intr-o culoare complementara, cu blugi negri si vesta gri.
Sau poti sa porti o camasa inflorata cu vesta bej si blugi inchisi (bleu marin) si niste cizme bej de vara, dar nu uita sa iti pui ceva pe cap. Asa e la moda sezonul acesta.
Cred ca a doua varianta.dar si prima e buna, oricum cred ca esti draguta si iti sta bine cu orice. funda?
Cred ca prima, dar si a doua e bine pentru ca eu cred ca esti fd5raguta si iti sta bine cu orice... funda?
Dupa parerea mea prima tinuta este prea gri asa ca eu optez pentru cea dea doua desi cred ca ar fi indicat sa adaugi un tricou colorat(roz; rosu etc) pentru o pata de culoare care va iesi in evidenta.Succes
Pantofi gri+blugi nrgri+tricou negru+vesta neagra... e cam banal sa fietotul grii erde si putin negru. NU?
Sincer ar arata mai bine pantofi gri+blugi negri+tricou negru+vesta neagra pentru ca ar fi o pata de culoare decat totul gri e mult mai bine:* sper ca te-am ajutat