anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum s-ar potrivi mai bine?

Pantofi gri+blugi gri+tricou gri+vesta gri?
sau
Pantofi gri+blugi nrgri+tricou negru+vesta neagra?

cine a raspuns primul raspunsul care l-au dat majoritatea funda iar restul vot!

Răspuns Câştigător
| ȚiganTranspirat a răspuns:

I-ati mai bine niste sandale gri in loc de pantofi la prima varianta!

22 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Eu zic ca sunt prea monotene culorile astea, lipseste o pata de culoare din vestimentatia asta, parerea mea.

| Aysa19 a răspuns:

Buna.Eu zic ca niciuna.Ar trebuii asa pantofi grii/blugi negrii/tricou grii si vesta neagra.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Nu se potriveşte nimic cu nimic, şi îmi pare rău că trebuie să ţi-o spun. Încearcă nişte pantofi gri, blugi negri, un tricou mov închis şi lasă vesta deoparte. Pune o brăţară sau ceva la gât în loc.

| mriuls a răspuns:

Poti sa alegi varianta cu gri.dar nici un caz sa nu combini gri cu negru pentru ca costumatia ar arata prea monotona si lipsita de culoare.asa ca parerea mea e varianta cu gri dar pantofi si vesta sa fie o culoare mai tipatoare cum ar fi roz,rosu, albastru, verde etc pentru o pata de culoarewinking

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Pantofi gri-blugi negri-tricou negru-veste gri.
sau: -tricou gri-vesta neagra

| DeN1 a răspuns:

Pantofi gri + blugi negri +tricou gri +vesta neagra

| DeN1 a răspuns:

A doua varianta

| LoveYou_6409 a răspuns:

A doua variantahappy

| DracusorImpielitat a răspuns:

Pai, sa stii ca mai de graba poarta un tricou roz mov, albastru, sau ce iti place tie, balerini simpli intr-o culoare complementara, cu blugi negri si vesta gri.
Sau poti sa porti o camasa inflorata cu vesta bej si blugi inchisi (bleu marin) si niste cizme bej de vara, dar nu uita sa iti pui ceva pe cap. Asa e la moda sezonul acesta.

| Mary2011 a răspuns:

Pantofi gri+blugi gri+tricou gri+vesta gri

| InocentKida a răspuns:

Cred ca a doua varianta.dar si prima e buna, oricum cred ca esti draguta si iti sta bine cu orice. funda?

| InocentKida a răspuns:

Cred ca prima, dar si a doua e bine pentru ca eu cred ca esti fd5raguta si iti sta bine cu orice... funda?

| TeoooStefan a răspuns:

Dupa parerea mea prima tinuta este prea gri asa ca eu optez pentru cea dea doua desi cred ca ar fi indicat sa adaugi un tricou colorat(roz; rosu etc) pentru o pata de culoare care va iesi in evidenta.Succeswinking

| Schwarzz a răspuns:

Scz restul vot

| Maria02 a răspuns:

Pantofi gri+blugi nrgri+tricou negru+vesta neagra?

Răspuns utilizator avertizat
| nico98 a răspuns:

Pantofi gri+blugi nrgri+tricou negru+vesta neagra... e cam banal sa fietotul grii erde si putin negru. NU?

| DeeaRaawr a răspuns:

Cred ca ar merge prima varianta.happy parerea mea. baftahappywinking

| lexia a răspuns:

A doua varianta

| kamy_9063 a răspuns:

Sincer ar arata mai bine pantofi gri+blugi negri+tricou negru+vesta neagra pentru ca ar fi o pata de culoarehappy decat totul gri e mult mai bine:* sper ca te-am ajutat