Spala-te pe dinti odata pe saptamana sau la 2 saptamani cu sare. Stiu ca pare ciudat, dar sarea are in compozitie niste acizi care intaresc smaltul si duc implicit la indreptarea dintilor.
P.S.: NU adauga apa peste sare, si clateste-te dupa cateva minute de la spalare ( minim 1-2 ). SUCCES!
Hey SteveAx si cam in cat timp ti se indreapta dintii daca faci asta?
Mai, din experienta personala mi-a luat aproximativ 3 saptamani, dar in acest timp i-am spalat de 3 ori pe zi, nu doar de 2. Succes! (Ai grija, nu folosi sare in exces, scade rezistenta)
Nu este posibil asa ceva, daca ar fi alta solutie in afara de aparatul dentar atunci nu si ar mai pune nimeni aparat dentar
Indreptarea dintilor fara aparat dentar e practic imposibila! Dintii care pleaca "stramb" din alveole vor continua sa creasca in acel mod pana la final, unii fiind la randul lor impinsi si mai mult dupa aparitia molarilor de minte.
Aparatul dentar le confera o forma normala a arcadei, urmand ca persoana care il poarta sa aiba dupa incheierea perioadei de tratament o dantura mult mai "aratoasa" decat a oricarei alte persoane!
Heyy am vazut in una din intrebarile tale ca ai intrebat cum sa ai dinti drepti fara aparat. o persoana ti-a raspuns ca daca te dai cu sare o data sau de 2 ori pe saptamana o sa se indrepte, iar tu i-ai dat fundita. te-a ajutat cu ceva? adica si eu am aceeasi pproblema... si as vrea sa te intreb daca te-ai dat cu sare si ti s-au indreptat? si daca da cam in cat timp? te rog sa imi raspunzi :*
Urmează pașii de mai jos, pentru că eu așa am facut și a functionat.
1. Du-te în baie, închuie ușa și începi ritualul mistic, spunând: "Bă nenorociților, dacă nu vă îndreptați vă tai sa moară papagalu' meu. Vă julesc mă, nenorociților. " (ăsta-i un citat al filozofului Ricardo din videoclipul "Ricardo în Pacific" )
2. Dacă vezi că nu te ascultă, da-le un pumn. Curaj, nu se întâmplă nimic. Poți chiar să pui pe cineva să facă asta pentru tine.
3. După ce ai aplicat forța pumnului, pentru a fi sigur de succes, este recomandat să te duci într-un parc și să muști din niște copaci, așa vei fi sigur că nu vei da greș.
4. Ultimul pas, dar cel mai important, iei niște sârmă și o lipești cu scotch ca să nu pice, știi cum zic? Mamă ești nebun.să vezi ce frumoși vor fi. Și albi și drepți și sănătoși. Nu te lua după ăia care spun că ai nevoie de aparat..alea-s minciuni.