| Serendipity17 a întrebat:

Cum sa am grija sa nu imi ard varfurile parului?

Răspuns Câştigător
| BRoxana a răspuns:

In primul rand renunta la feon placa sau ondulator mai des de o data la 2 saptamani, foloseste un balsam care sa iti hidrateze varfurile mai mereu, eu il recomand pe cel de la syoss care e thermo protector.Fiind vara si daca ai parul intr-o nuanta deschisa,parul ti se decoloreaza,si ti se ard varfurile super mult,asa ca pentru a le proteja si mai tare,iti recomand sa te dai inainte sa iti expui parul la soare,ori spray termo-protector, dar unul calumea, sau spray hidratant special pentru varfuri mai mereu, este de la gerovital, daca ti cont de chestiile astea vei fi nevoita sa il tunzi mai rar si mai putin.Nu este batut in cuie sa te tunzi la o anumita perioada de timp daca varfurile tale, sunt ok nu sunt arse, poti sa te tunzi si odata la 3-4 luni

6 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

In primul rand sa le tunzi odata la 3-4 luni si sa folosesti pe ele balsam de par dupa fiecare spalare.
Incearca sa il vopsesti/decolorezi cat mai rar si sa folosesti placa/oldulatorul rar, iar inainte sa le folosesti aplica produse de protectie termica.

| Naяutσ a răspuns:

Numai folosi placa!

| Aimèeeee a răspuns:

Pai ia-ti mai des varfurile ca sa creasca parul sanatos, nu te mai usca cu feonul, nu te mai indrepta, fa-ti masti pentru par si ai grija cum iti piepteni parul. Cam atat! happy

| MariaKTA a răspuns:

Exista o crema speciala

| GeOrGy9966 a răspuns:

Daca vrei sa nu iti arzi varfurile parului trebuie sa folosesti mai rar placa, iar daca ai varfuri arse trebuie sa te duci sa iti ia din varfurile arse. Aici ai cateva sfaturi http://www.slatinata.ro/......varfurile. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Mimiii15 a răspuns:

Intins cu plasa rar la fel si ondulat si neaparat sa mergi la frizerie din 3 in 3 luni sa-ti ia din varfurile arse sau despicate

Întrebări similare