| diana_6879 a întrebat:

Cum sa am un par superb adica sa fie drept, moale si stralucitor si daca as putea sa ii inchid putin culoarea pentru ca e spre roscat si nu vreau sa ma fac roscata. am auzit ca frunzele de nuca sunt bune dar ce culoare iti fac parul? plzz help me FUNDOAIE

Răspuns Câştigător
| CeVreauEu a răspuns:

Pai trebuie sa folosesti un sampon bun care da stralucire[trebuie sa scrie pe sampon "ultra gloss" sau ceva in genu, sa dea stralucire:P]. Si pentru culoare da poti folosi frunzele de nuca sunt foarte bune si iti face parul inchis, daca il ai putin roscat nu stiu ce iti iese dar daca l-ai avea blond ti-ar iesi verde. Este foarte roscat? Daca nu e tare roscat poti sa te dai si iti iese o culoare faina sau daca vrei ti-as recomanda vopsea "henna" e dintr-o planta care se numeste henna si e foarte buna pentru par si daca vrei o culoare inchisa iti iese super doar ca timp de cel putin un an daca vrei sa ti-l vopsesti altfel nu o sa tina vopseaua pe par din cauza ca ai facut cu henna. Cam atat, sper ca te-am putut ajuta :*
P.S. Vopseaua henna poti s-o cumperi de la farmacie si da si stralucire la par :) [http://fl1.shopmania.org/......128990.jpg cam asa arata]

1 răspuns:
| gabrielutzu a răspuns:

Simplifica-ti viata si rade-te si atunci o sa iti luceasca chelia direct, si nici nu o sa iti mai faci griji in privinta culorii.Da fundoaia.