Nu exista ten de fata si ten de baiat.
Foloseste crema hidratanta cu aloe vera. Amesteca putina apa cu bicarbonat de sodiu sau pudra de argila si da-ti pe fata, lasa-l sa actioneze 15 minute apoi spala-te normal.
Eu imi dau in fiecare seara cu ulei de masline, iar daca imi apare vreun cos fac ce ti-am scris mai sus. Depinde foarte tare si de tipul tenului pe care il ai, de asta e bine sa te duci la dermatolog.
• igiena
• masti naturale (lamaie, miere, ou, castraveti)
• fara fond de ten, pudra si alte prostii
•cema hidratanta / crema pentru fata
E foarte simplu te speli pe fata cu un gel de curatare in fiecare dimineata si seara, te barbieresti cand vrei si cand trebuie, apoi te poti da cu aftershave sau cu crema hidratanta. de asemenea de 2-3 ori pe saptamana poti aplica ceva masti hidratante sau de curatare cumpara-ti pudra de argila si fa-ti masti cu argila amestecata cu apa( daca tenul tau este gras si ai cosuri) sau argila cu ulei de masline daca ai pielea deshidratata si incep sa-ti apara primele riduri! succes
Aaa, acum viata mea are sens. Scuze, dar am crezut ca esti fata si intrebarea era foarte ciudata.
Ms pentru raspunsuri toate maa jutat chiar si aia cu un pahar rece dimineata. Ms
DaciaRomania întreabă: