Foloseste balsam si chestii care ajuta la cresterea parului ca sunt o multime dar sa folosesti ceva bun si pentru cosuri consulta un dermatolog el o sa stie mai bine iar pentru a slabi fa sport du-te la sala...si respecta o dieta mai slaba in calorii
Daca vrei sa arati natural, fresh si saxy ca mineee, incearca alergatul sau sari coarda, baga-te la fotbal sau baschet; renunta la dulciuri ca nu-ti aduc nici-un beneficiu, sau mananci o data pe saptamana (o sa te obisnuiesti fara ele), poti sa renunti la paine, paste si porc, sunt destule alimente, nu sunt o necesitate alea.
Parul iti va creste in timp, nu poti sa-i faci nimic; dar poti sa renunti la feon, placa de indreptat, eu nu folosesc feon de ani de zile si am un par moale rau, voluminos de mor perucile fetelor de ciuda.
Incearca sa mananci putine prajeli si mai ales grasimi. Daca ai exagerat de mult si observi ca nu-ti trec (dar nu te astepta la o minune), te duci la un dermatolog. Nu vreau funda.
În primul rând. Esti băiat nu?
Voiam doar să mă asigur.
Ca să grăbești părului pe corp, (Barba, piept sau chiar mâini si picioare) poti să te razi cu aparatul de ras în mod regulat. Fireste poti să te razi si de 2x pe zi, dacă ai 12-13 ani nu prea o să vezi rezultate. Oricum ideea e că părul nu te face neapărat să arăti mai bine. Plus de-asta nu stiu de ce-ti spun faza cu rasul pentru că e o prostie. Nu e bine să faci asa ceva. Riști la maturitate să te umpli de par si să nu-ti mai plata.
Pai asteapta. Dar daca nu ai rabdare pentru par foloseste ulei de ricin, pentru cosuri NU LE STOARCE si pune miere cu scortisoara pe ele si ca sa slabesti alearga seara cel putin 30 min iar daca vine frigul fa genoflectiun in casa si abdomene. Sper ca te-am ajutat!
Alex10092003 întreabă: