| εїз Ir εїз a întrebat:

Cum sa fac ca sa am unghiile mari? Adica nu pot, mi se rup, mi se murdaresc si ma enervez si mi le tai.99999999999999 FUNDITE pentru raspunsurile 100% super mega extra bune.

Răspuns Câştigător
| Alina. a răspuns:

@ƒalleη with passioη

Ulei incins? laughing Doamne fereste! Deci uite cum am facut eu mi-am cumparat de la avon intaritor de unghi pe care il foloseam zilnic de vreo 3-4 ori. Apoi pune-am intr-un bol ulei de ricin care se gaseste in farmacii si este doar cativa lei amestecat cu un galbenus de ou si tineam cateva minute unghiile in acel amestec. Repetam faza asta la cateva zile. Foloseam *** in fiecare zi sa le ajustez si sa le curat.
A si mai foloseam tot de la avon crema de maini si unghii cu glicerina.

Iti spun ca vei reusii garantat! Bafta :*

10 răspunsuri:
| BloodMagickNecromance a răspuns:

Exista un mod mai natural decat alte produse.
Ti le inmoi in ulei incins tongue
Si nu vei mai avea probleme cu ele.

Sau, cum a spus Kitty, daca nu functioneaza cu ulei incins, incearca intaritorul de unghii happy

Pa-pa big grin

| BloodMagickNecromance a răspuns:

@Alina, laughing eu am auzit de la cineva, nu am incercat drept sa-ti spun. laughing Deci raspunsul meu a fost la intamplare. Si eu am o intrebare de genul asta si cineva mi-a raspuns asa.

| greenapple a răspuns:

Pai cumparati o pila.Nici eu nu am putut sa le am mari pana mi-am cumparat o pila.Nici macar nu mai folosesc unghiera.Ca sa fie mai rezistente foloseste un intaritor.Si ca sa fie curate inmoaieti in fiecare zi mainile in apa.
Foloseste si o crema de maini si unghii.

| kitty947 a răspuns:

Foloseste intaritorul pentru unghii de la farmec. Mie mi se pare uimitor :X
Si eu aveam unghiile extrem de moi si nu puteam sa mi le las lungi.Si am folosit intaritorul si chiar a a functionat love struck Acum pot sa fac ce vreau cu ele :p

| danco a răspuns:

Se pot face, unghii sa arate superb, alea cu gel, dar sa ti le puna la un salon bun. mai intai se pun unghiile false se modeleaza la lungimea dorita, se picteaza, se dau cu gel etc. iar dupa o perioada unghhile tale cresc, pana cand o sa dispara cele false, iar tu o sa ramai cu unghii perfecte.

| natalia_6286 a răspuns:

Incalzeste un pic de ulei de masline si tine degetele vreo 5-6 minute in acel ulei caldut, ajuta pentru cresterea, intarirea si hidratarea unghiilor. e foarte bun iar efectul e garantat. sper ca te-am ajutat. pupici

| IronHere a răspuns:

Nu le m-ai murdari si lasale sa creasca...

| anonimm_8539 a răspuns:

Da-te cu un lac care sa ti le intareasca si spala-te des pe maini.eu asa facbig grin.[si apropo. mi-ai lasat un raspuns.sa-mi fac cont.pai.am cont.nu se vede?]

| ella16_4824 a răspuns:

Foloseste intaritor de unghii.pai nu ti le mai murdari.

| Sbarcea_Elena_Isabela_1989 a răspuns:

Pai... stai cu mainile in apa...