| septimius a întrebat:

Cum sa fac o fata sa ma placă si ea ma uraste dar mie imi place foarte mult de ea. ea ma uraste pentru ca o fata i-a spus minciuni despre mine.si am 11 ani.sa ii dau un cadou? nu stiu ce e de facut ma puteti ajuta?

5 răspunsuri:
| GwenS a răspuns:

Pai vorbeste cu ea.si fa-o sa te creada ca acea fata a spus minciuni. iar daca rezolvi aceasta problema tot ce va trebui sa faci este sa te apropii mai mult de ea.si faza cu cadoul o poti face dar dupa ce incepi sa te imprietenesti.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Poti sa incepi prin a-i da cate o floare, apoi ajungi la cadou! Poti sa ii pui floarea pe furis in banca sau in ghiozdan! Cauta-i compania, acorda-i atentie, razi cand rade si ea, imposibil sa nu o impresionezi! Intotdeauna, dar INTOTDEAUNA, cu flori ajungi la inima unei fete! Dar nu numai o floare si o singura data, bineinteles! Mai poti incerca cu biletele, la inceput neutre, apoi mai sentimentale! Te vei descurca tu, sunt sigura!

| Oanny a răspuns:

Deci... vorbeste cu ea.Parerea mea este, ca daca ea te uraste si tu ii dai un cadou o sa se gandeasca ca vrei sa o "cumperi". Sper ca intelegi ceea ce iti spun. Discuta cu ea.Macar prieteni sa ajungeti.Succes!

| candycarrie a răspuns:

Inseamna ca nu merita sa o placi, daca asculta prostiile altora.incearca sa vorbesti cu ea si daca nu vrea atunci, oricum, ai vreme, ai doar 11 ani, nu e ultima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa o ignori cateva zile si sa o respingi mai mult si atunci ea o sa vina dupa tine nu tu dupa ea te asigur