anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum să fac o poză faină de profil? Menționez ca nu ies deloc bine cu camera din spate..doar dacă fac selfie. Cum sa îmi prind parul? Sau cum sa țin telefonul? Vreau mai multe sfaturi happy

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| Crisstinayy12 a răspuns:

Ia-ți un telefon bun, sau știi ce, te fotografiază un prieten cu camera din fata doar că tine telefonul invers?

| Sfaterly a răspuns (pentru Crisstinayy12):

Am iPhone 6s. Bună idee happy

| Crisstinayy12 a răspuns (pentru Sfaterly):

Atunci e bun telefonul. Dar sunt unele care au frumusețe și in spate. În plus poți să îți faci și singura cu camera din fata dacă ai temporizator de timp ( iPhone are) dar nu știu dacă o să înțelegi

| 6Anonim9 a răspuns:

Propun sa rogi un prieten sau o prietena sa-ti faca o poza. De preferat sa stie sa faca poze, iar daca ar avea si o camera performanta si niste cunostinte in ale fotografiei, n-ar fi rau deloc. Dar si fara e ok, se poate edita ca sa-i imbunatatesti luminozitatea si tot ce vrei. Pozele facute de altii sunt mai apreciate decat selfie-urile. big grin

| Sfaterly a răspuns (pentru 6Anonim9):

Mulțumesc! Dar asta e problema crying( eu nu ies bine cu camera din spate..adică când îmi face cineva poze..ma face sa par ca am maxilarul strâmb..sunt complexata din cauza asta sad

| 6Anonim9 a răspuns (pentru Sfaterly):

Asa am zis si eu despre mine. Le-am prezentat mai multor prieteni doua poze cu mine. Pe una o consideram mai buna, dar prietenii mi-au zis ca in cealalta am iesit mai bine. Mna, sa-mi pese de parerea mea, sau de parerea celor care privesc din "exterior"?

| Sfaterly a răspuns (pentru 6Anonim9):

Niciodată nu vei fi mulțumit/ă de tine.așa că mai bine ai asculta părerea prietenilor tai happy ei știu mai bine deoarece văd lucrurile dintr-o alta perspectiva.

Răspuns utilizator avertizat
| 6Anonim9 a răspuns (pentru Sfaterly):

Stiu omule, era o intrebare retorica. laughing