Dupa ce iesi din baie, in timp ce iti usuci parul, tine capul inclinat in jos si piaptana`ti parul in directzie de sus in jos Daca ai un par care se intinde destul de greu, poti tine feonul lipit de suvita de par pana faci miscarea sus-jos. Dar ai grija, repetarea asta de "sus-jos" intruna, o sa iti arda parul.Nu stiu ce sa mai zic.Doar bafta!:*
Buna. Eu inainte mi-l intindeam doar cu placa. De ceva timp mi-l intind cu uscatorul si un piaptan rotund, ca acel de la coafor, iar apoi dau peste cu placa, ca daca nu ramane cu prea mult volum. La inceput o sa dureze mai mult, dar dupa prinzi practica, si te faci repede! Eu am parul foarte cret si il fac in 20 min., dar stiu o prietena care il face in 10 min! Sper ca ti-am fost de folos!
Uf. eu am o prietena care are parul undulat spre cret si foloseste o masca de par apoi il indreapta cu feonul si peria. Eu am vazut o si ce sa zic... parca era indreptat cu placa:-| ori ma minte ea si si l indreapta cu placa. oricum sunt si alte solutii ca renumitele sampoane pentru indreptat parul
Cu un foer de calcat Glumeam. In primul rand foloseste niste produse profesionale speciale pentru asa ceva. Daca ai parul Cret sau cu tendinta de ondulare natural e mai greu... O buna sugestia ar fi indreptarea permanenta la un salon specializat, costa mult dar merita. Si ai grija cu el, de exemplu tine-l legat cu o esarfa cand dormi si in timp ce il usuci cu feonul piaptana-l cu o perie cu peri de lemn. succes:*