Dupa ce iti fac baie in timp ce te usuci, plimba.ti usor degetele in jos prin el sau dai cu peria usor eu asa fac uneori si chiar imi sta drept pentru ca si parul meu este ondulat la varfuri. dar de obicei imi fac baie dimineata :*
Pai parerea mea e ori cu placa ori cu feonul si peria chestea cu elastice nu cred ca functioneaza.dar merita sa incerci.
Pai daca`l prinzi asa o sa se onduleze in locu` unde ai prins elasticele.si nu prea ai ce face in afara de placa.doar atunci dupa ce te speli sa faci cu pieptanu` sa ti le intorci si sa ai grija cat timp se usuca sa nu se intoarca.foloseste si un balsam de par.eu am unu` cu placenta de la kallos si ti`l recomand.si daca nu merge nici asa nu prea ai ce sa-i faci pentru ca e destul de scurt.ai sa vezi ca daca mai creste nu o sa se mai faca asa si o sa se aseze altfel.succes.
Buna.
Iti faci baie.Iei o perie rotativa si un pheon.In timp ce te usuci, rotesti peria.Adica intr-o mana tii pheonul si intr-o mana peria.
Sau poti sa-ti cumperi un sampon/balsam de la Nivea Straight and easy.Este foarte bun.
Bună.
Folosește șampon pentru păr drept/disciplinat iar dacă îl usuci cu uscător treci cu un pieptăn prin el pentru se îndrepta!
Pa, pa.
Nu cred ca mrge chesti cu elasticul...iti recomand placa care isi fixeaza temperatura, nu e scumpa;]
Alex2126 întreabă: