Pai te duci la el si vezi ce face si poti sa i sp direct vrei sa fi cu mine? si el daca zice da e bine daca zice nu. asta e nu mai cauta ca daca nu vrea
Ii zici : auzi m-am tot gandit la ziua asta dar vr sa-ti spun ca te iubesc daca nu nu stiu cum funda?
Mai intai si mai intai sa fii pe deplin convinsa ca il iubesti si ca nu este doar un sentiment de conjuctura, trecator. Poate doar iti place mai mult de el decat de alti baieti. Si asta nu e iubire, este doar o parere de moment. Asa ca nu te juca cu cuvintele, mai bine demonstreaza-i prin atitudine si comportament presupusa iubire. Bafta si noroc in dragoste!
Mai sunt probabil sute de intrebari pe tema asta dar tu vrei sa ti se raspunda tie, precis, sa fii sigura. Dupa ce o sa-ti spuna majoritatea sa ii zici direct in fata fara menajamente ca asa se cuvine, o sa alegi varianta de mess sau telefon. Sau probabil deloc. Oricum, dupa ce reusesti sa ii zici, roaga-l frumos sa te invete si sa scrii. Exceptand intrebarea ta tampita, ti-as spune ca la modul cum ai scris, arati exact ca o proasta. Dar nu-ti zic. Sa nu te simti ofensata.
Buna kattalyyna,
Vorbeste mai mult cu el si vezi daca si el iti impartaseste dragostea. Daca vezi ceva schimbare si in comportamentul lui atunci ar fi bine sa tragi aer in piept si sa o spui direct.
Pa, pa
Scuza-ma dar e veche? ce deja nu mai simti nimic pentru tip? atata timp cat pui o intrebare accepta si parerile pozitive si negative; oricum bafta in viitor
Deci chiar il iubesc la nebunie dar, nu stiu num ai e el nu mai e l fel cum era cand l-am cunoscut
Cati ani ai? Nu cred ca. l iubesti, sincer. A iubi insemna a fi fericita atunci cand persoana iubita e fericita, chiar daca el e cu altcineva. A iubi inseamna a face orice pentru binele acelei persoane, deci, nu cred ca. l iubesti.
Trebuie sa ii spui ce simti, si sunt de acord cu ceilalti. Iubirea... nu se simte de la varsta adolescentei(sau depinde cat de mica esti). Tu acum, sigur simti acel sentiment de atractie. Si spun asta pentru ca stiu cum e.
Oricum vrei sa i te adresezi spune-i in fata.
Asa isi va da seama ca vorbesti serios...
Va multumesc mult.am avut curajul si azi i-am spus adevarul si el a zis ca ma iubeste va multumesc multttt
annapwp întreabă: